Escobar Fold 1: Ένα αναδιπλούμενο smartphone από τον αδερφό του Pablo Escobar!

Στην αρχή η είδηση έμοιαζε με τρολιά, αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν πρόκειται για φάρσα. Ο Roberto Escobar, αδερφός του γνωστού ναρκέμπορου Pablo Escobar, είναι αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στο…καρτέλ των κατασκευαστών smartphones παρουσιάζοντας το δικό του αναδιπλούμενο smartphone με ονομασία Escobar Fold 1!

Ο δημιουργός με το διάσημο επίθετο δηλώνει ότι πρωταρχικός στόχος είναι να ανταγωνιστεί την Apple, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να δηλώσει ότι έχει κάνει καλύτερη δουλειά απ’ ό,τι η Samsung με το Galaxy Fold. Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά, το Escobar Fold 1 δεν σπάζει διότι δεν έχει χρησιμοποιήσει γυαλί για την οθόνη του, αλλά ένα ειδικό άθραυστο πλαστικό υλικό που δεν επηρεάζει αρνητικά την ανάλυση.

Συνεχίζοντας, ο Roberto Escobar δηλώνει ότι είναι ιδιαίτερα ασφαλές, καθώς η θήκη του διαθέτει μεταλλικό περίγραμμα που αποκόπτει τα RFIDs και άλλου τύπου επικοινωνίες για να αποτρέπει την υποκλοπή δεδομένων, ενώ θα καταφέρει να το πουλήσει σε πολύ χαμηλή τιμή επειδή αφήνει στην άκρη τους μεσάζοντες.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Escobar Fold 1 διαθέτει οθόνη 7.8’’ AMOLED FHD+ (διπλωμένη), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 2.8GHz (λογικά εννοεί τον 855), 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/512GB αποθηκευτικό χώρο, dual κάμερα 16MP f/1.8 + 20MP f/1.8, Bluetoot 5.0, dualSIM, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie και μπαταρία 4000mAh.

Για αρχή θα γίνει παραγωγή 100.000 τεμαχίων που θα πωλούνται αποκλειστικά από την επίσημη ιστοσελίδα σε τιμή $399 για την έκδοση 6GB + 128GB και $499 για την έκδοση 8GB + 512GB.

Αν κρίνουμε από το video και τις φωτογραφίες, το marketing με τις κορασίδες το δουλεύουν καλά…

[via]

Photo Gallery

Loading