Escobar Fold 2: Τρέμε Samsung, σε κυνηγά ο αδερφός του Pablo Escobar!

Ο αδερφός του διαβόητου ναρκέμπορου Pablo Escobar φαίνεται ότι έχει κάνει σκοπό της ζωής του να “σβήσει” από τον χάρτη τη Samsung, τουλάχιστον στην κατηγορία των αναδιπλούμενων συσκευών. Αρκετοί μπορεί να θυμάστε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου είχε αποκαλύψει το Escobar Fold 1 ως ανταγωνιστή του Galaxy Fold, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άδεια από τις ΗΠΑ για να δώσει το παρών στο CES 2020.

Παρόλα αυτά, ο Roberto De Jesus Escobar Gaviria δεν πτοείται από τέτοιες μικρότητες και προχωρά ήδη στην αποκάλυψη του δεύτερου αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας του, το οποίο ονομάζεται…Escobar Fold 2, κοστίζει $400 και χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ως το πραγματικό “Samsung killer phone”. Στην επίσημη ιστοσελίδα, μάλιστα, αναγράφεται “Rest in peace Samsung, Pablo always wins”.

Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου, το Escobar Fold 2 έχει σχεδιαστεί στις ΗΠΑ και η συναρμολόγηση του έγινε στο Hong Kong. Η εμφάνιση του, βέβαια, είναι πανομοιότυπη με αυτήν του Samsung Galaxy Fold, όπως και η πλειοψηφία των τεχνικών χαρακτηριστικών: οθόνη 7.3’’ AMOLED, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, μπαταρία 4380mAh και λειτουργικό σύστημα Android 10. Μια μικρή διαφορά είναι ότι έρχεται με 5 κάμερες (αντί για 6 του Galaxy Fold) και φυσικά οι τιμές τους. Το Escobar Fold 2 λέγεται ότι έχει περάσει από πολλές δοκιμές και θα βγει σε μικρή παραγωγή 200.000 τεμαχίων.

Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον “βαρώνο” των ηλεκτρονικών συσκευών μέσα στο 2020. Όλα αυτά τα εργοστάσια έχουν τόση πολύ τεχνολογία που βρίσκεται παρατημένη και κανείς δεν αγοράζει τίποτα από τα “δεύτερα” εργοστάσια της Κίνας. Είμαστε σε θέση να μειώσουμε δραματικά τις τιμές και να δώσουμε στους πελάτες μας πραγματικές ευκαιρίες κάτω από την ομπρέλα του Escobar brand.

Η τρολιά συνεχίζεται, λοιπόν, αλλά είναι απολαυστικά τα promo videos με αισθητική και νοοτροπία ‘80s. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η φράση του αφηγητή στο τέλος:

Samsung will not survive. Pablo is still upset. Pablo always wins. The death comes fast.

[via]

Loading