Facebook Account Kit: Κατάργηση των passwords και σύνδεση με αριθμό τηλεφώνου ή email [Video]

facebook_account_kit

Σειρά της Facebook να αναζητήσει τρόπους για την κατάργηση του password, με την εταιρεία να φιλοδοξεί ότι θα τα καταφέρει λανσάροντας το Account Kit για τους developers. Οι εφαρμογές που θα υποστηρίζουν το Account Kit θα δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιήσει login με τον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, και επιπλέον θα επιτρέπεται η δημιουργία λογαριασμού με χρήση μόνο του αριθμού τηλεφώνου ή μιας διεύθυνσης email.

"Ολοένα και περισσότεροι χρήστες δυσκολεύονται να θυμηθούν τα passwords τους. Το Account Kit τους δίνει την επιλογή να πραγματοποιήσουν login σε εφαρμογές χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email. Δεν χρειάζεται username και password, ούτε να μοιραστούν πληροφορίες από τον λογαριασμό τους στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεγαλώσετε τη βάση των χρηστών που προτιμούν τις υπηρεσίες σας και σας επισκέπτονται"

Οι προγραμματιστές θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη λειτουργία Account Kit στις εφαρμογές τους και να διαμορφώσουν το περιβάλλον χρήσης όπως αυτοί θέλουν.

[Facebook]

Loading