Facebook: Ανακοίνωσε επίσημα ότι ακυρώνει το φετινό συνέδριο F8

Το ένα μετά το άλλο ακυρώνονται τα μεγάλα συνέδρια τεχνολογίας (και όχι μόνο μιας και ακυρώθηκε το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης) λόγω κορωνοϊού. Η τελευταία ακύρωση μας έρχεται από τη Facebook, η οποία επιβεβαίωσε την ακύρωση του ετησίου συνεδρίου F8 για developers που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 5 και 6 Μαΐου 2020.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει ότι η μεγάλη αναστάτωση που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του COVID-19 καθιστά αναγκαία την ακύρωση του συνεδρίου, αλλά θα αναπληρώσει το κενό με ξεχωριστές μικρότερες εκδηλώσεις και livestreaming για να μιλήσει για όσα θέλει. Επιπλέον, η εταιρεία προχωρά σε δωρεά ύψους $500.000 σε οργανισμό που προωθεί τη διαφορετικότητα στον χώρο της Τεχνολογίας. Αν αναρωτιέστε πως σχετίζεται το συνέδριο F8 με αυτή τη δωρεά, κάθε χρόνο η Facebook δωρίζει ποσοστό των εσόδων από τα εισιτήρια για αυτό το σκοπό και από τη στιγμή που φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί, αποφάσισε να δώσει απευθείας το προαναφερθέν ποσό.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν ακυρωθεί το MWC 2020, πολλές εκδηλώσεις κυρίως σε ασιατικές χώρες, έχει αποδεκατιστεί το επερχόμενο GDC 2020 με τη αποχώρηση των Microsoft, Sony, Facebook, Amazon κ.ά., ενώ μένει να δούμε τι αποφάσεις θα πάρουν η Google για το Google I/O 2020 και η Microsoft για το BUILD.

[Facebook]

Loading