Facebook CatchUp: Νέα εφαρμογή για ομαδικές κλήσεις έως 8 ατόμων

Εκτός από τις ομαδικές video κλήσεις μέσω του Messenger Rooms, η Facebook θέλει να δώσει νέες λύσεις και στον τομέα των απλών ομαδικών κλήσεων μόνο με ήχο μέσα από μια νέα πειραματική εφαρμογή που ονομάζεται CatchUp.

Οι δοκιμές του CatchUp έχουν ξεκινήσει ήδη στις ΗΠΑ σε συσκευές Android και iOS, και μέσα από την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν ομαδικές κλήσεις έως 8 ατόμων. Η εταιρεία πήρε την απόφαση να φτιάξει μια νέα εφαρμογή, έστω σε πειραματικό στάδιο αυτήν την περίοδο, μετά από τη διεξαγωγή έρευνας που έδειξε πως οι χρήστες έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις διότι φοβούνται μήπως ενοχλήσουν τον συνομιλητή τους. Μέσα από το CatchUp μπορείς να δεις ποιοι είναι διαθέσιμοι για να λάβουν τηλεφωνική κλήση, ενώ απλοποιείται η διαδικασία οργάνωσης ομαδικού call προσθέτωντας στην ίδια κλήση περισσότερους χρήστες.

Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται λογαριασμός Facebook για να συμμετέχεις σε μια ομαδική κλήση στο CatchUp και μπορείς να βρίσκεις τους συνομιλητές απευθείας από τον κατάλογο των επαφών σου στο smartphone. Υπάρχει, επίσης, και δυνατότητα ελέγχου για να επιλέγεις ποιες επαφές σου θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές κλήσεις από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Από τη στιγμή που πρόκειται για πειραματική εφαρμογή, δεν αποκλείεται να ξεχάσουμε εντελώς την ύπαρξη της σε περίπτωση που δεν πάει καλά στις δοκιμές.


[via]

Loading