Facebook For Sale Groups: Νέες λειτουργίες για πώληση προϊόντων μέσα από Groups

facebook_for_sale_groups

Η Facebook βλέπει ότι πολλοί χρήστες προτιμούν το κοινωνικό δίκτυο για να πουλήσουν προϊόντα και γι' αυτό προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας των "For Sale Groups". Οι περισσότεροι ίσως δεν γνωρίζατε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αλλά αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να καταχωρήσετε το Group σας ως "For Sale" από εδώ.

Τώρα, η νέα λειτουργία που λανσάρει η Facebook αφορά ξεκάθαρα τα posts που αναρτώνται σε αυτά τα "For Sale Groups". Οι διαχειριστές θα έχουν πλέον μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία για την παρουσίαση των προϊόντων, ενώ και οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να δουν με άνεση ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα και με ποιον τρόπο μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά. Έχει προστεθεί ξεχωριστό κουμπί "Sell" από το οποίο ο πωλητής μπορεί να προσθέσει φωτογραφία του προϊόντος, πληροφορίες για το κόστος και την παράδοση, καθώς και να επισημάνει αν έχει ήδη πωληθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, η Facebook επιχειρεί να κερδίσει μεγαλύτερο κοινό στον τομέα των αγοραπωλησιών χτυπώντας παραδοσιακές δυνάμεις όπως τα Etsy, eBay και Craigslist, ιδιαίτερα για πωλήσεις με τοπικό χαρακτήρα. Οι νέες λειτουργίες θα εμφανιστούν σταδιακά σε όλες τις εκδόσεις του κοινωνικού δικτύου και σε όλες τις χώρες.

facebook_for_sale_groups_1

[FB]

Loading