Facebook: Λανσάρει εργαλείο μεταφοράς φωτογραφιών και videos απευθείας στο Google Photos

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας των κολοσσών της τεχνολογίας για εύκολη μεταφορά των δεδομένων από μια πλατφόρμα σε μια άλλη, η Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά το λανσάρισμα ενός νέου εργαλείου που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις φωτογραφίες και τα videos τους από τις πλατφόρμες της σε third-party υπηρεσίες.

Η αρχή γίνεται για ορισμένους χρήστες με την υπηρεσία Google Photos και σύμφωνα με την εταιρεία, το παγκόσμιο λανσάρισμα του εργαλείου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εμάς ίσως δούμε το εργαλείο να εμφανίζεται στους λογαριασμούς μας μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά οι περισσότεροι θα αποκτήσουμε αυτή τη δυνατότητα μετά από αρκετό καιρό.

Remote file

Αν θέλετε να ελέγξετε μήπως έχει εμφανιστεί στον δικό σας λογαριασμό, τότε μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και συγκεκριμένα στην ενότητα “Your Facebook Information -> Download Your Information” ή εναλλακτικά πατήστε εδώ. Η Facebook τονίζει ότι τα δεδομένα αυτά προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης και απαιτείται η υποβολή του password προτού προχωρήσετε σε αυτή τη μεταφορά.

Μέχρι στιγμής δεν το βλέπουμε στους δικούς μας λογαριασμούς για να κάνουμε μια δοκιμή, οπότε θα περιμένουμε.

[Facebook]

Loading