Πολύ σύντομα μπορεί να βλέπουμε ειδοποιήσεις του Facebook μέσα στο Instagram...

Η επιθετική επέκταση του Facebook σε όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας έχει γίνει αντιληπτή τους τελευταίους μήνες, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα των WhatsApp και Instagram για να στηρίξει το κοινωνικό δίκτυο. Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, δεδομένου ότι το Facebook αριθμεί 2+ δισ. χρήστες, παρόλα αυτά, η εταιρεία ανησυχεί για το γεγονός ότι η νέα γενιά έχει στρέψει το ενδιαφέρον της περισσότερο στις υπηρεσίες messaging, YouTube και στο Instagram.

Η Facebook, λοιπόν, έχει αρχίσει τις δοκιμές για να εμφανίζει ειδοποιήσεις του κοινωνικού δικτύου μέσα στην εφαρμογή του Instagram, υπενθυμίζοντας στον χρήστη ότι έχει "ψηφιακή ζωή" και εκεί. Στο πλαίσιο της δοκιμής, ορισμένοι χρήστς βλέπουν ένα μεγάλο σήμα για τις ειδοποιήσεις του Facebook στο προφίλ τους και πατώντας σε αυτό μεταφέρονται απευθείας στην εφαρμογή Facebook στον τομέα των ειδοποιήσεων

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που δοκιμάζει κάτι τέτοιο η Facebook. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TechCrunch, πέρυσι είχε αρχίσει να εμφανίζει ειδοποιήσεις από τα Instagram, Messenger και Facebook σε όλες τις υπηρεσίες της, αλλά δεν προχώρησε σε λανσάρισμα της λειτουργίας. Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, δεν εγκατέλειψε εντελώς την ιδέα.

[via]

Loading