Η Facebook σχεδιάζει την εισαγωγή διαφημιστικών σποτ 15" στο News Feed

video-ads

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Facebook σχεδιάζει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα έσοδα της από τις διαφημίσεις εισάγοντας στο News Feed μας διαφημιστικά σποτ 15" -παρόμοια με τα τηλεοπτικά - τα οποία θα εμφανίζονται κάθε 20 posts!

Το κόστος των διαφημίσεων θα φτάνει μέχρι και τα $2.5 εκατ. έκαστη ανάλογα με το κοινό στο οποίο στοχεύουν και η διάρκεια τους δε θα ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα (ίση με το Instagram) έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις υπομένουν...

Ο ίδιος ο Mark Zuckerberg δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί οι διαφημίσεις να γίνουν εκνευριστικές (!) και γι'αυτό σκοπεύει να περιορίσει το πόσες φορές θα εμφανίζονται στον κάθε χρήστη αλλά και να παρέχει video controls προκειμένου ο τελευταίος να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο. Επιπλέον το maximum θα είναι 3 διαφημίσεις τη μέρα για κάθε χρήστη και η ποιότητα τους HD.

Όπως και να 'χει, εφόσον τελικά κάνουν την εμφάνιση τους, το σίγουρο είναι ότι οι διαφημίσεις θα κουράσουν τον κόσμο και για ακόμα μια φορά δικαίως δε θα λείψουν τα παράπονα και οι αντιδράσεις.

[via]
Loading