Η Facebook ετοιμάζεται να παρακολουθεί και την υγεία μας, σύμφωνα με το Reuters

facebook-doctors

Με όλα αυτά που γνωρίζει η Facebook για τις ζωές μας, δεν ακούγεται παράξενη η πρόθεση της να μάθει περισσότερες πληροφορίες και για την υγεία μας. Αυτό ισχυρίζεται δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters που θέλει την εταιρεία να οραματίζεται τη δημιουργία μερικών μικρότερων κοινωνικών δικτύων όπου θα μαζεύονται οι ασθενείς συγκεκριμένων ασθενειών (δηλαδή σαν groups).

Επίσης, διαρρέει ότι το τελευταίο διάστημα γίνονται πολλές συναντήσεις με διάφορες εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα της υγείας και πιθανότατα θα στηθεί μια ξεχωριστή μονάδα R & D (Έρευνας και Ανάπτυξης) για τις δοκιμές της φημολογούμενης υπηρεσίας Yγείας.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινοί οι ισχυρισμοί του Reuters, αλλά με δεδομένη την είσοδο στον χώρο της Υγείας όλων των "μεγάλων παικτών" (βλ. Google, Samsung, Apple κλπ.) μάλλον πρόκειται για αρκετά αξιόπιστη αναφορά. Αφού μοιραστήκαμε και είδαμε φωτογραφίες, videos, σκέψεις, σχέσεις κλπ., ήρθε η ώρα να μάθουμε για την αρτηριακή πίεση, το σάκχαρο και τα ΣΜΝ του καθενός, πάντα με τη διάθεση να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε...

[via]

Loading