Fast & Furious Crossroads, έρχεται το Μάιο του 2020 το καταιγιστικό racing game

Αφού διέλυσε το box office, η σειρά Fast & Furious ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο του gaming. Η Slightly Mad Studios ανακοίνωσε επίσημα το Fast & Furious Crossroads, ένα racing παιχνίδι δράσης με πρωταγωνιστές τους Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty) και Tyrese Gibson (Roman) που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2020 για Windows PC, Xbox One και PS4.

Τη διανομή έχει αναλάβει η Bandai Namco, η οποία στην ενημέρωση της κάνει λόγο για μια αυθεντική ιστορία γεμάτη ήρωες, gadgets, αυτοκίνητα και ασταμάτητη δράση κινηματογραφικού επιπέδο. Να σημειώσουμε, επίσης, πως η Slightly Mad Studios (δημιουργός του Project Cars) εξαγοράστηκε πρόσφατα από τη Codemasters.

Δεν έγιναν γνωστά πολλά για το gameplay, αλλά μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει βασικό single-player story mode και multiplayer mode που θα αποκαλυφθεί σε λίγο καιρό. Στην περιγραφή αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στο Fast & Furious Crossroads οι gamers θα ταξιδέψουν από τους δρόμους εξωτικών τοποθεσιών στον σκοτεινό κόσμο της παγκόσμιας κατασκοπίας, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα απειλή.

Loading