Φήμες: Η Sony άφησε στην άκρη το PS5 Pro και ασχολείται ήδη με το PS6

Αρκετά τα concepts και οι πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες για το περίφημο PS5 Pro, αλλά τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι η Sony θα αφήσει στην άκρη τις έξτρα εκδόσεις του PS5 για να επικεντρωθεί περισσότερο στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς.

Οι φήμες λένε πως η Sony έχει αναθέσει στον Mark Cerny τον ρόλο του επικεφαλής για την ανάπτυξη και του PS6, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2028. Σε ό,τι αφορά τα PS5 Pro και PS5 Slim, πιθανότατα δεν θα προχωρήσουν τα projects αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε στην αγορά ένα PS5 με αποσπώμενο Blu-ray drive.

Όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση για το μέλλον του PlayStation θα κρατήσουμε μικρό καλάθι. Η Sony απολαμβάνει την εξαιρετική πορεία του PS5, ειδικά το τελευταίο διάστημα που έχουν λυθεί τα προβλήματα στην παραγωγή και μπορεί να καλύψει με άνεση την ζήτηση, Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το PS5 κατέγραψε αύξηση 300% στις πωλήσεις τον περασμένο μήνα και ξεπέρασε για πρώτη φορά αυτές του Nintendo Switch στην Ιαπωνία.

Εξάλλου, ακόμα και σήμερα μετά από 2.5 χρόνια κυκλοφορίας του PS5, δεν έχουμε δει πολλούς τίτλους να εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του και ίσως δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ύπαρξης μιας PS5 Pro κονσόλας που θα προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

[via]

Loading