Forza Motorsport: Ανακοινώθηκε επίσημα για Xbox Series X και Windows PC

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Xbox Games Showcase, η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα και παρουσίασε το πρώτο trailer για το Forza Motorsport, το οποίο θα κυκλοφορήσει τόσο για Xbox Series X, όσο και για Windows PC, ενώ θα συμπεριληφθεί στο πακέτο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass στην πρεμιέρα του.

Η εταιρεία άφησε στην άκρη τους αριθμούς, διότι κανονικά θα έπρεπε να το ονομάσει Forza Motorsport 8, ωστόσο, ενδεχομένως να θέλησε να κάνει μια νέα αρχή για τη δημοφιλή σειρά racing παιχνιδιών που πρωτογνωρίσαμε το 2005. Η ανάπτυξη του γίνεται και πάλι από την Turn 10 Studios.

Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για το παιχνίδι, αλλά ο Phil Spencer τόνισε πως θα τρέχει σε ανάλυση 4K στα 60fps και με υποστήριξη της τεχνολογίας Ray Tracing στο Xbox Series X. Σε ανύποπτη στιγμή, πάντως, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Turn 10 Studios, κ. Chris Esaki, είχε δηλώσει πως οι gamers θα ζήσουν μια δραστικά διαφορετική και εντυπωσιακή εμπειρία με δυναμικές αλλαγές στη θερμοκρασία της πίστας, νέα μοντέλα ελαστικών, έμφαση στην ατμοσφαιρική πίεση και στην πίεση των ελαστικών, αλλά και στις αναρτήσεις των οχημάτων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για το Forza Motorsport.

Loading