Δωρεάν για όλους τα Neverwinter Nights Diamond Edition και Assassin's Creed 3!

assassins-creed-3

Όσο παλιό και αν είναι ένα video game, δεν νομίζω ότι μας χαλάει ιδιαίτερα να το προσθέσουμε δωρεάν (και νόμιμα) στη συλλογή μας. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο μήνας ξεκινά πολύ ευχάριστα, καθώς όλοι μας μπορούμε να προμηθευτούμε εντελώς δωρεάν τα Assassin's Creed 3 και Neverwinter Nights Diamond Edition!

Σχετικά με το Assassin's Creed 3, η Ubisoft γιορτάζει τα 30 χρόνια ιστορίας και το προσφέρει δωρεάν για όλο το Δεκέμβριο στα μέλη της κοινότητας της. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε πανεύκολα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να πάρετε το παιχνίδι. Αφότου κατοχυρώσετε το αντίτυπο σας, αυτό θα παραμείνει στον λογαριασμό σας για πάντα, απλά θα πρέπει να το κατοχυρώσετε μέσα στο Δεκέμβριο.

Σε ό,τι αφορά το Neverwinter Nights Diamond Edition, το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν για όλους μέσα από το κατάστημα GOG μέχρι και αύριο! Το GOG ξεκίνησε σήμερα τις χειμωνιάτικες προσφορές του που καλύπουν σχεδόν ολόκληρο τον κατάλογο του. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε επίσης να ανοίξετε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα. Στη συνέχεια κατοχυρώστε το παιχνίδι και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον δωρεάν παιχνίδια στην σχετική υποσελίδα.

Δώσε και μένα μπάρμπα...

Loading