O Gabe Newell της Valve θεωρεί το Apple TV την μεγαλύτερη απειλή για το Steam Box

newell

O Gabe Newell της Valve σε συνέντευξή του ανέφερε ότι η μεγαλύτερη απειλή για το επερχόμενο Linux-based Steam Box που ετοιμάζει η εταιρεία είναι η Apple και όχι οι παραδοσιακοί κατασκευαστές παιχνιδοκονσολών. «Η απειλή αυτή τη στιγμή είναι ότι η Apple έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς και έχει σχετικά ένα προφανές μονοπάτι για την είσοδό της στο σαλόνι με την πλατφόρμα τους», δήλωσε ο Newell.

Συνέχισε σημειώνοντας ότι η καίρια ερώτηση αυτή τη στιγμή είναι εάν μπορούν να εγκαθιδρυθούν στο χώρο των PC και να σκεφτούν καλύτερους τρόπους να ανταγωνιστούν στο χώρο των φορητών συσκευών πριν η Apple κυριαρχήσει στο σαλόνι.

«Η μεγαλύτερη πρόκληση δεν νομίζω ότι προέρχεται από τις κονσόλες», ανέφερε ο Newell. «Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η είσοδος της Apple στο σαλόνι πριν η βιομηχανία των PC ανασυνταχθεί».

H είσοδος της Apple στο σαλόνι με το περιβόητο Apple TV φημολογείται αρκετά χρόνια τώρα αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Apple αλλά και τη χρονική περίοδο που ενδεχομένως θα παρουσιάσει το νέο αυτό προϊόν.

[via MacUser]

Loading