H Valve επιβεβαιώνει το Steam Box, το Linux gaming server για το σαλόνι σας

Valve Steam Box

Σε αποκλειστική συνέντευξη ο CEO της Valve, Gabe Newell, αποκάλυψε τα σχέδια της εταιρείας επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την ύπαρξη του 'Steam Box' που θα βασίζεται στο Linux και θα λειτουργεί ως gaming server για όλες τις οθόνες στο σαλόνι σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε ένα PC και οκτώ τηλεοράσεις και οκτώ χειριστήρια.

Επίσης, ο Newell επιβεβαίωσε ότι εργάζονται πάνω σε μερικά επαναστατικά χειριστήρια με βιομετρική τεχνολογία που θα ανεβάσουν το gameplay σε άλλο επίπεδο! «Τα βιομετρικά προσθέτουν ουσιαστικά περισσότερη επικοινωνία μεταξύ του παιχνιδιού και του χρήστη, ειδικότερα με τρόπους που ο παίκτης δεν το αντιλαμβάνεται απαραίτητα».

Δεν γνωρίζουμε φυσικά ακόμα τα σχέδια της Valve για την κυκλοφορία του Steam Box σε συνεργασία με άλλους κατασκευαστές αλλά ο Newell δήλωσε ότι βλέπει τρεις κατηγορίες προϊόντων: Καλό, Καλύτερο και Το Καλύτερο. Ο στόχος για μια Καλή πλατφόρμα είναι μια δωρεάν συσκευή αλλά θα αρχίζει κατά πάσα πιθανότητα από τα $99 και θα μειώνεται διαρκώς. Μια μεσαία συσκευή θα κοστίζει περίπου στα $300 και για την πιο πάνω κατηγορία ο περιορισμός είναι μόνο πόσα είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο πελάτης.

[via TheVerge]

Loading