Gabriel Knight: Sins of the Fathers HD: Το remake έρχεται στις 15 Οκτωβρίου, δείτε το trailer! [Video]

gabriel-knight-remake

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του θα κυκλοφορήσει τελικά το Gabriel Knight: Sins of the Fathers HD, το remake ενός από τα κορυφαία adventures όλων των εποχών με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του original. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσα από τις πλατφόρμες Steam και GOG με έκπτωση 15% (τιμή €16.99) και δώρο το soundtrack, με τα ψηφιακά downloads να είναι διαθέσιμα στις 15 Οκτωβρίου για PC και Mac. Αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για iOS και Android.

Το remake έγινε από το Phoenix Online Studios σε συνεργασία με την θρυλική δημιουργό Jane Jensen. Το gameplay παραμένει φυσικά το ίδιο, αφού πρόκειται για point-and-click adventure, αλλά με εξαιρετικά γραφικά και ήχο, νέους γρίφους και animations, ενώ το πακέτο θα συμπεριλαμβάνει υλικό από τα παρασκήνια για τη δημιουργία τόσο του remake, όσο και της original έκδοσης.

Η Jane Jensen δήλωσε

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία να ξαναδουλέψω το Gabriel Knight για να το παρουσιάσουμε σε ένα νέο κοινό. Πιστεύω ότι είναι πανέμορφο και διατηρεί το κλασικό gameplay"

Ο CEO της Phoenix Online, Cesar Bittar, συμπλήρωσε

"Το Gabriel Knight με ώθησε στο να γίνω developer. Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που αποδεικνύει τις απίστευτες ικανότητες της Jane Jensen στο σενάριο. Είναι τεράστια τιμή που συνεργάστηκα μαζί της και μια χρυσή ευκαιρία για εμένα, ενώ παράλληλα νιώθω τεράστια ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς θέλω να διαβεβαιώσω τους παλιούς και νέους φίλους του παιχνιδιού ότι έχουμε κάνει τα πάντα για να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό"

Δείτε και το trailer:

Loading