Galaxy Watch4 και Galaxy Buds2: Η κορυφαία συντροφιά για μια ολοκληρωμένη καθημερινότητα

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

Samsung Galaxy Watch4 Classic & Galaxy Watch4: Οι σύμμαχοι σας για διαρκή ευεξία εν δράσει

Λειτουργικότητα, αποτελεσματική παρακολούθηση των βασικών μετρήσεων του σώματος και εκπληκτική εμπειρία χρήσης. Το τρίπτυχο που χρειάζεστε για την ισορροπημένη ευεξία σας βρίσκεται στη νέα σειρά των smartwatches της Samsung, Galaxy Watch4.

Πρόκειται για τα πρώτα έξυπνα ρολόγια Samsung Galaxy Watch4 και Galaxy Watch4 Classic που διαθέτουν το νέο Wear OS Powered by Samsung* – κατασκευασμένο από κοινού με την Google – και γίνονται οι υπέρμαχοι στον αγώνα της προσωπικής συνταγής σας για wellness.

Φέροντας στον καρπό σας έναν εκ των δύο smartwatches, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε λεπτομέρειες που σχετίζονται με το σώμα σας.

Χάρη στον αισθητήρα BioActive** της Samsung, μπορείτε με δύο δάχτυλα να ενημερώνεστε για τη φυσική σας κατάσταση, μετρώντας το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα σας, αλλά και υπολογίζοντας τη σύνθεση του σώματός σας.

Βασιζόμενοι στο ολοκαίνουργιο –για τα Samsung Galaxy Watches- εργαλείο μέτρησης της σύνθεσης του σώματος που πραγματοποιείται απευθείας από τον καρπό σας, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες βασικών μετρήσεων, όπως είναι η σκελετική μυϊκή μάζα, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός, το ποσοστό νερού και ποσοστό λίπους στο σώμα σας***.

Samsung Galaxy Watch4

Νέα εποχή για την εμπειρία χρήσης σας με τη σειρά Samsung Galaxy Watch4

Η Samsung με τη νέα πλατφόρμα Wear OS και σε συνεργασία με την Google μεταβαίνουν σε μία νέα εποχή τεχνολογικών εξελίξεων που παρέχουν στην σειρά Samsung Galaxy Watch4πληθώρα εφαρμογών.

Επιπλέον, επιθυμείτε άμεσες χρηματικές συναλλαγές, δίχως χρονοτριβές; Πληρώστε με το Samsung Galaxy Watch4 Classic ή το Galaxy Watch4 μέσω του Google Pay που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα***.

Η Samsung προνοεί για ισχυρή απόδοση απευθείας στον καρπό σας και μία δυνατή εμπειρία χρήσης, καθιστώντας εφικτή την αδιάλειπτη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές fitness.

Samsung Galaxy Watch4

Λειτουργίες Samsung Health

Ένας σωστός ύπνος είναι ένα σωστό εφόδιο για τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ως εκ τούτου, αποφάσισε να ενσωματώσει στα νέα έξυπνα ρολόγια της, Samsung Galaxy Watch4 Classic και Galaxy Watch4, λειτουργία καταγραφής και βαθμολόγησης ποιότητας ύπνου*****.

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες και τις fitness βαθμολογίες σας. Χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με το πόσα βήματα έχετε πραγματοποιήσει και πόσες θερμίδες έχετε κάψει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της προπόνησής σας; Οι προκείμενες πληροφορίες σας παρουσιάζονται εύκολα με τα νέα έξυπνα ρολόγια.

Μάλιστα, τα Galaxy Watch4 Classic και Galaxy Watch4 είναι ικανά να ανιχνεύσουν τη σωματική σας δραστηριότητα - καταγράφοντας το πρόγραμμά σας – και σας προτείνουν περισσότερες από 90 ασκήσεις.

Και εάν θέλετε να συμπαρασύρετε τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς στον μαγικό κόσμο της άθλησης, η Samsung σας δίνει τη λύση. Δημιουργήστε προκλήσεις στο Samsung Health***** και θέστε το ανταγωνιστικό σας πνεύμα σε λειτουργία, παρακινώντας τους κοντινούς σας ανθρώπους να ξεπεράσουν πρωτίστως τους εαυτούς τους και εν συνεχεία εσάς,. Καταγράψτε τα βήματα μιας βόλτας σας και προκαλέστε τους κολλητούς σας σε νέες περιπέτειες μέσω του ζωντανού πίνακα μηνυμάτων στα Galaxy Watch4 Classic και Galaxy Watch4.

Samsung Galaxy Buds2


Νέα Samsung Galaxy Buds2!

Τα ολοκαίνουργια Galaxy Buds2 σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή που μπορείτε να τα φοράτε όλη μέρα, σας ψυχαγωγούν με τις μουσικές επιλογές σας, αλλά και σας διευκολύνουν κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων και τηλεδιασκέψεων.

Galaxy Buds2: Το ταίρι που θα σας εντυπωσιάσει!

Τα νέα Galaxy Buds2 εξυπηρετούν αφενός στην ακρόαση μουσικής, αφετέρου στην επικοινωνία που θα πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ποιότητα του ήχου που παρέχουν, ωστόσο, είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που θα σας εκπλήξει.

Τα δυναμικά ηχεία διπλής διόδου των Samsung Galaxy Buds2 επιτρέπουν μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης, καθώς ακούτε την αγαπημένη σας μουσική σαν να βρίσκεστε στην πηγή του ήχου. Η ποιότητα του ισορροπημένου ήχου και η ενσωματωμένη λειτουργία Intelligent Clear Call θα σας συναρπάσει κατά τη χρήση!

Επιπλέον, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τα νέα επεισόδια από τη νέα σειρά που λατρέψατε, αλλά οι «εξωτερικοί παράγοντες» επηρεάζουν τη θέασή σας, τότε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ρυθμίσεις equalizer για να βρείτε τον κατάλληλο ήχο!

Samsung Galaxy Buds2

Active Noise Cancelling: Το χαρακτηριστικό που απογειώνει την εμπειρία σας

Τα Samsung Galaxy Buds2 με το Active Noise Cancelling αποκλείει τους ανεπιθύμητους ήχους, μειώνοντας τον θόρυβο στο υπόβαθρο κατά 98% (με πιστοποίηση από την UL)!

Τα Galaxy Buds2 ευκολοφόρετα και πρακτικά ζυγίζουν 5g το καθένα και δεν θα φύγουν από τη θέση τους, όσο δραστήριος και εάν είστε. Διατίθενται με tips σε τρία διαφορετικά μεγέθη και έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος στην εφαρμογή Galaxy Wearable στο μενού «Δοκιμή Εφαρμογής Earbuds».

Προσαρμόζονται στο γούστο του καθενός, με τον εντυπωσιακό μοδάτο σχεδιασμό τους και τις ασορτί θήκες τους. Επιλέξτε ανάμεσα στις χρωματικές αποχρώσεις του κλασικού Graphite, του άψογου White, του ήρεμου Olive και του στιλάτου Lavender.

* Συμβατό με Android 6.0 (M OS) ή νεότερη έκδοση, RAM 1.5 GB και άνω

**Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Οι μετρήσεις είναι αποκλειστικά για δική σας προσωπική αναφορά. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

*** Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται.

****Μόνο για σκοπούς fitness και ευεξίας (όχι για εντοπισμό, διάγνωση, θεραπεία). Απαιτείται σύζευξη με smartphone συμβατό με Android 6.0 (M OS)+, RAM 1.5 GB+ και που υποστηρίζει Google Mobile Service. Το iOS δεν υποστηρίζεται. Για καλύτερα αποτελέσματα στον εντοπισμό και την καταγραφή ροχαλητού, τοποθετήστε το smartphone σε μια σταθερή επιφάνεια με το κάτω μέρος του smartphone να έχει κατεύθυνση προς το κεφάλι. Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν καλύπτεται από μαξιλάρια ή σκεπάσματα και αερίζεται επαρκώς.

*****To Samsung Health απαιτεί σύζευξη με smartphone Android 8.0+, RAM 1.5GB, Google Mobile Service

Loading