Games with Gold: Τα δωρεάν παιχνίδια του Σεπτεμβρίου 2021 σε Xbox Live Gold και Game Pass

Η Microsoft αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass το μήνα Σεπτέμβριο, με την κλασική τετράδα να περιλαμβάνει δύο τίτλους για το Xbox 360 και δύο τίτλους για τα Xbox One και Xbox Series X/S.

Warhammer: Chaosbane (1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021, Xbox One/Series X/S)

Το Warhammer: Chaosbane είναι ένα ισομετρικό action RPG στημένο στον κόσμο του Warhammer, με 5 διαφορετικές κλάσεις διαθέσιμες στους gamers και υποστήριξη για online ή τοπικό co-op. Είναι το πρώτο hack-and-slash game της σειράς, επομένως, θα το βρουν ενδιαφέρον όσοι τρελαίνονται για παιχνίδια τύπου Diablo. Περιλαμβάνει πλήρες story mode και 10 επίπεδα δυσκολίας που σε προκαλούν να το ξαναπαίξεις.

Mulaka (16 Σεπτεμβρίου 2021 έως 15 Οκτωβρίου 2021, Xbox One/Series X/S)

Το Mulaka είναι ένα indie 3D action game με την υπόθεση να στηρίζεται στην κουλτούρα και τη μυθολογία του Μεξικό και ειδικότερα της φυλής Tarahumara. Οι gamers καλούνται να εξερευνήσουν τα πανέμορφα τοπία και να αντιμετωπίσουν μυθικά τέρατα χρησιμοποιώντας δυνάμεις που αποκομίζουν από διάφορους ημίθεους.

Zone of the Enders HD Collection (1 έως 15 Σεπτεμβρίου 2021, Xbox 360/One/Series X/S)

Η συλλογή περιλαμβάνει τα δύο remasters της σειράς που μάλιστα είχε κυκλοφορήσει πρώτα για το PS2. Ιδιαίτερη υπόθεση και διαπλανητικές μάχες μεταξύ γιγαντιαίων ρομπότ με καταιγιστική δράση και πληθώρα όπλων. Ο νεαρός Leo Stenbuck επιβιώνει από μια επίθεση στην αποικία όπου διαμένει και παίρνει στα χέρια του μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται Jehuty. Στη συνέχεια ξεκινά ένα ταξίδι προκειμένου να επιστρέψει την τεχνολογία στη Space Force, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει όσους περισσότερους μπορεί στον δρόμο του.

Samurai Shodown 2 (16 έως 30 Σεπτεμβρίου 2021, Xbox 360/One/Series X/S)

Το δεύτερο επεισόδιο της κλασικής σειράς fighting, στο οποίο προστέθηκε το σύστημα μπλοκαρίσματος των επιθέσεων την τελευταία στιγμή (parry) για να βρίσκεις ευάλωτο τον αντίπαλο προκειμένου να αντεπιτεθείς. Θεωρείται ένα από τα κορυφαία fighting games όλων των εποχών, παρά το γεγονός ότι πέρασαν αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading