Geekbuying Fan Festival: Κάνε share τη συσκευή που θες και μπορεί να την αγοράσεις με μόλις $9.90

Ετοιμαζόμαστε για μία από τις μεγαλύτερες εκπτωτικές ενέργειες της χρονιάς από το δημοφιλές κατάστημα Geekbuying, η οποία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαρτίου. Αν αναρωτιέστε γιατί σας ενημερώνουμε από τώρα, τότε καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι μπορείτε κι εσείς να καθορίσετε με τις ενέργειες σας ποιες συσκευές θα διατεθούν σε εξευτελιστική τιμή.

Συγκεκριμένα, με μια επίσκεψη στην κεντρική σελίδα του Geekbuying Fan Festival, θα βρείτε διάφορες συσκευές του καταστήματος (π.χ. Xiaomi 4K TV box, Ulefone Metal) τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μία φορά για κάθε λογαριασμό στο Geekbuying). Αυτές που θα λάβουν τα περισσότερα shares θα διατεθούν σε τιμή μόλις $9.90 στις 14 Μαρτίου, φυσικά για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Καθημερινά θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία διαφορετικές συσκευές, επομένως, αξίζει να ρίχνετε μια ματιά.

Επιπλέον, την 14η Μαρτίου θα υπάρχουν και ορισμένα gadgets που θα πωλούνται σε τιμή $0.1, ενώ παράλληλα θα τρέχουν εκπτώσεις για την πλειοψηφία των προϊόντων του καταστήματος.

 

Loading