Η μουσική υπηρεσία Spotify ετοιμάζει browser-based έκδοση

Spotify Music Platform

Μετά την επιτυχημένη είσοδο της συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας Spotify στις ΗΠΑ και τη συνεργασία με το Facebook, οι δημιουργοί της λέγεται ότι ετοιμάζουν την web έκδοση της υπηρεσίας για να είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε web browser αντί των εφαρμογών για φορητές συσκευές και desktops.

Η Spotify διαθέτει περισσότερα από 18 εκατ. τραγούδια στη βάση της και 15 εκατ. ενεργούς χρήστες (4 εκατ. είναι συνδρομητές), τα οποία είναι προσβάσιμα με τις αντίστοιχες εφαρμογές για υπολογιστές και φορητές συσκευές, αλλά είναι προφανές ότι μια web έκδοση της υπηρεσίας θα δώσει ευκολότερη πρόσβαση από οπουδήποτε για την αναπαραγωγή μουσικής μέσα από τους web browsers.

Η ιστοσελίδα TechCrunch αναφέρει ότι η web έκδοση του Spotify θα φέρει νέες λειτουργίες, καλύτερη αναζήτηση και επιτέλους θα απελευθερώσει τους χρήστες από το βαρετό άνοιγμα της εφαρμογής όταν επιλέγουν να ακούσουν ένα τραγούδι μέσα από το Facebook. Ακόμη, είναι πιθανό ότι θα μειωθούν οι τιμές συνδρομής για τους χρήστες φορητών συσκευών,.

Για ακόμα μία φορά ευχόμαστε να ανοίξει τις πόρτες της και στην Ελλάδα.

[via TechCrunch]

Loading