Ghost of Tsushima: Το τελευταίο (;) αποκλειστικό του PS4 έρχεται το καλοκαίρι του 2020

Πιστή στην εξαγγελία της στο τελευταίο State of Play του 2019, η Sony προχώρησε στα αποκαλυπτήρια ενός νέου gameplay trailer για το πολυαναμενόμενο Ghost of Tsushima στην εκδήλωση The Game Awards 2019, το open world adventure game που θα μας μεταφέρει στην Ιαπωνία του 13ου αιώνα κατά τη διάρκεια της Μογγολικής εισβολής. Η εταιρεία αποκάλυψε, επίσης, ότι θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020 και αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι ένα από τα τελευταία (αν όχι το τελευταίο) παιχνίδι της Sony που θα δούμε αποκλειστικά στο PS4, λίγους μήνες πριν την έλευση του PlayStation 5.

Στο θέμα μας, τώρα, το Ghost of Tsushima αποτελεί δουλειά της Sucker Punch και στο trailer που ακολουθεί βλέπουμε μια μίξη πραγματικού gameplay και cinematics. Ο πρωταγωνιστής Jin Sakai είναι ένας σαμουράι που υιοθετεί τον ρόλο του The Ghost για να σώσει τον τόπο του, ακολουθώντας αντισυμβατικές μεθόδους. Μαζί του είναι και η εκρηκτική Masako, δευτερεύον χαρακτήρας του παιχνιδιού. Έτσι, εσείς και ο χαρακτήρας σας καλείστε να εξερευνήσετε τα δάση και τα τοπία της Ιαπωνίας, πολεμώντας εχθρούς και δημιουργώντας νέες συμμαχίες όπου και αν πάτε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι μάχες θα είναι σχετικά αργές και στοχευμένες, δηλαδή θα πρέπει να διαλέξετε προσεκτικά τις κινήσεις σας για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας. Το παιχνίδι θα είναι τρίτου προσώπου και γεμάτο δράση.

Βρισκόμαστε στο έτος 1274. Οι μαχητές Samurai λογίζονται ως οι θρυλικοί υπερασπιστές της Ιαπωνίας μέχρι οι ορδές των ατρόμητων Μογγόλων να εισβάλουν στο νησί Tsushima φέρνοντας τον όλεθρο και να υποδουλώσουν τους ντόπιους. Ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες samurai, πρέπει να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου και να αντισταθείς. Η τιμή των samurai, όμως, δεν θα σου δώσει τη νίκη. Θα χρειαστεί να παρεκλίνεις από τις παραδόσεις σου και να μάθεις έναν νέο τρόπο μάχης, τον τρόπο του Ghost, σε μια αντισυμβατική μάχη για την απελευθέρωση της Ιαπωνίας.
Loading