Ghostwire: Tokyo, δείτε το launch trailer του παιχνιδιού

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης State of Play, η Tango Gameworks βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να δημοσιεύσει το launch trailer του πολυαναμενόμενου Ghostwire: Tokyo, το οποίο υπενθυμίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου 2022 για Windows PC και PS5.

Το Ghostwire: Tokyo ξεκίνησε αρχικά ως το επόμενο sequel της σειράς The Evil Within, αλλά στην πορεία οι δημιουργοί αποφάσισαν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο first-person gameplay και να μην είναι τόσο τρομακτικό όσα τα δύο επεισόδια του The Evil Within.

Αναμένουμε ένα νέο action adventure που λαμβάνει χώρα στο Τόκιο όπου ένα κατακλυσμικό γεγονός έχει εξαφανίσει τους κατοίκους και έχει γεμίσει τον τόπο με μεταφυσικά όντα. Κάποια από αυτά είναι φιλικά, κάποια άλλα όχι, όμως όλα μοιάζουν βγαλμένα από τη μυθολογία της Ιαπωνίας. Οι gamers έχουν στη διάθεση τους αμυντικά και επιθετικά ξόρκια, ένα τόξο και βέλη, αλλά και φυλαχτά που τους δίνουν έξτρα προστασία ή/και δυνατότητες για να αντιμετωπίσουν τα πνεύματα.

Να σημειωθεί ότι το Ghostwire: Tokyo θα κυκλοφορήσει και για το Xbox μετά από έναν χρόνο, όταν δηλαδή λήξει η συμφωνία αποκλειστικότητας με τη Sony για το PlayStation.

Loading