Gift Panic - Το νέο παιχνίδι που θα σας καθηλώσει! [Video]

gift_panic_1

[Δ.Τ.]

Το Gift Panic είναι το νέο match-3 παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Δημιούργημα της εταιρείας Frogsy κατάφερε μέσα σε μόλις 6 μήνες ζωής, να κλέψει τις εντυπώσεις ανεβάζoντας τον πήχη με κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα puzzle games.

Έχοντας σαν βασικό σύμμαχο την διαγώνια κίνηση, κάτι που δεν είχαμε δεί μέχρι σήμερα από άλλα match-3 παιχνίδια, τώρα πια οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αμέτρητες δυνατότητες κινήσεων και να καταφέρουν να σχηματίσουν δυνατότερα combos με απότερο σκοπό να ανοίξουν τα πολύτιμα δώρα. Με περισσότερα από 250 διασκεδαστικά στάδια και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας γραφικά, το Gift Panic είναι ίσως ένα από τα καλύτερα και πιό εθιστικά puzzle games.

Εκτός από τα εξαιρετικά γραφικά που προσφέρει το παιχνίδι, οι δημιουργοί του θέλανε να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να προσφέρουν στους χρήστες και ακουστική ποιότητα. Γι’αυτό το λόγο όλοι οι ήχοι και μουσική του Gift Panic ηχογραφήθηκαν μαζί με τα μέλοι του London Symphony Orchestra, και τον βραβευμένο με 2 Grammy Steve Price. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η ίδια αυτή όρχηστρα ηχογράφησε το πρώτο soundtrack του Star Wars το 1977. Απ’αυτό συμπεραίνουμε οτι αυτό το παιχνίδι ήρθε για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamers και οτι η ποιότητα και η ποσότητα μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά σε ένα παιχνίδι.

Με 4 θεματικούς κόσμους, 6 αρχηγούς και χιλιάδες δώρα που περιμένουν να τα ανοίξεις, αυτό το παιχνίδι μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως το το νέο trend στα puzzle games. Γι’ αυτό καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε την διαδρομή στο μαγικό κόσμο του Τίν και της παρέας του.

Gift Panic - [Google Play Link]

Gift Panic - [App Store Link]

Loading