Google Meet: Υποστηρίζει πλέον έως 25 οικοδεσπότες σε ομαδικές τηλεδιασκέψεις

Η υπηρεσία Google Meet προσθέτει νέα δυνατότητα υποστήριξης έως 25 διαφορετικών οικοδεσποτών σε ένα μόνο meeting. Η ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου θα παρουσιάσει επίσης καινούργια χαρακτηριστικά ασφαλείας σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η διακοπή των meetings, κάτι που έχει γίνει πρόκληση για τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης σε αυτήν την εποχή της απομακρυσμένης εργασίας.

Σύμφωνα με τις νέες λειτουργίες, οι co-hosts μπορούν να οριστούν για κάθε Breakout Room από το κεντρικό δωμάτιο, αν και αξίζει να είστε αρκετά προσεκτικοί με το πρόσωπο που επιλέγετε να ορίσετε.

Ωστόσο, το υλικό που κοινοποιείται σε ένα meeting, όπως ηχογραφήσεις, αναφορές και δημοσκοπήσεις θα παρουσιάζεται απευθείας μόνο στον κύριο οικοδεσπότη, όπως συμβαίνει και σήμερα. Το άτομο αυτό θα μπορεί στη συνέχεια να μοιραστεί το υλικό, εάν απαιτείται.

Για να χρησιμοποιήσετε το co-hosting, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει το Host Management στις Ρυθμίσεις σας. Αυτό εμπίπτει στην ενότητα Host Controls. Θα είναι διαθέσιμο για Business Standard, Business Plus, Essentials, Enterprise Essentials, Enterprise Standard, Enterprise Plus και όλες τις Εκπαιδευτικές εκδόσεις του Meet.

Επιπροσθέτως, το Chat Lock, το Present Lock και η δυνατότητα σίγασης όλων των χρηστών επεκτείνεται για όλους τους χρήστες του Google Meet. Όλοι οι χρήστες του Google Meet θα μπορούν να τερματίσουν τη σύσκεψη για όλους τους συμμετέχοντες, αν και θα υποστηρίζεται μόνο σε desktop και iOS αρχικά.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading