Google Play Points: Το πρόγραμμα επιβράβευσης άνοιξε και στην Ελλάδα

Μετά από αρκετούς μήνες λειτουργίας του προγράμματος επιβράβευσης Google Play Points σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Ιαπωνία, η εταιρεία ανοίγει τη λειτουργία του σε ακόμη 9 χώρες σε όλο τον κόσμο και ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ελλάδα.

Για όσους δεν θυμούνται, τα Google Play Points είναι πόντοι που μαζεύει ο χρήστης με κάθε αγορά που πραγματοποιεί στο κατάστημα Google Play, είτε μιλάμε για εφαρμογές και παιχνίδια, είτε για βιβλία και ταινίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις δίνονται πόντοι ακόμη και όταν κατεβάζεις δωρεάν υλικό, ενώ κατά καιρούς πραγματοποιούνται ειδικές ενέργειες που σου δίνουν περισσότερους πόντους.

Αυτοί οι πόντοι που μαζεύονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Μπορείς να τους εξαργυρώσεις για να λάβεις έκπτωση σε επί πληρωμή εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία, ταινίες ή in-app συναλλαγές, αλλά και να τους δωρίσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Υπάρχουν τέσσερις κλίμακες επιβράβευσης για τα Google Play Points, από Bronze μέχρι Platinum, ανάλογα με το πόσους πόντους έχεις συγκεντρώσει. Όσο περισσότεροι είναι αυτοί, σε τόσο μεγαλύτερη κλίμακα τοποθετείται ο λογαριασμός σου και σου προσφέρονται περισσότερες και καλύτερες επιλογές εξαργύρωσης. Στο τέλος κάθε εβδομάδας μοιράζονται και ορισμένα δώρα στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Google]

Loading