Αυτόματο tag φωτογραφιών στο Google+

Τον περασμένο μήνα η Google ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία αναγνώρισης προσώπων για αυτόματο tag φωτογραφιών στο Google+ και από σήμερα η λειτουργία είναι διαθέσιμη στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου.

Όπως επισημαίνει η Google, η νέα λειτουργία είναι προαιρετική με μοναδικό σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες και όχι να τους ωθήσει σε tags παρά τη θέληση τoυς. Με άλλα λόγια, εσείς αποφασίζετε αν θα αποδεχτείτε τη λειτουργία, επιτρέποντας στο Google+ να αναγνωρίζει το πρόσωπο σας και να σας προτείνει στους φίλους σας.

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την ενεργοποίησετε/απενεργοποιήσετε μέσω των ρυθμίσεων του κοινωνικού δικτύου. Ακόμα και αν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, έχετε τη δυνατότητα να ασκείτε έλεγχο πάνω στα tags του ονόματος σας και να διαγράφετε όσα θεωρείτε ανεπιθύμητα.

Όσο για το ανέβασμα φωτογραφιών, εξακολουθείτε να ακολουθείτε την ίδια διαδικασία με πριν, απαντώντας κάθε φορά θετικά ή αρνητικά στις προτάσεις του Google+. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προσθέσετε στους Κύκλους σας τη σελίδα του Techgear στο Google+ και να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα τελευταία νέα και τους διαγωνισμούς μας.

Loading