To Google+ ξεπερνά τους 90 εκατομμύρια χρήστες!

Μέσα σε 7 περίπου μήνες από την πρώτη του εμφάνιση, το Google+ κατόρθωσε να ξεπεράσει τους 90.000.000 χρήστες! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου του 2011 που ανακοινώθηκαν δια στόματος Larry Page, το 60% από αυτούς επισκέπτεται το κοινωνικό δίκτυο σε καθημερινή βάση, ενώ το 80% είναι ενεργό εβδομαδιαίως.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, μέχρι στιγμής διατηρούν λογαριασμό περίπου 1 εκατομμύριο, με τον αριθμό τους να αυξάνεται ραγδαία μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση ήταν ότι καθ' όλο το διάστημα αυτό η Google φρόντιζε να εμπλουτίζει το κοινωνικό της δίκτυο με τουλάχιστον μία νέα λειτουργία τη μέρα!

Όπως προβλέπει ο αναλυτής του Google+, Paul Allen, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου το κοινωνικό δίκτυο θα μετρά 100 εκατομμύρια χρήστες, με τον αριθμό αυτό να τριπλασσιάζεται (ή και να τετραπλασσιάζεται) μέχρι το τέλος του έτους.

Ο CEO της Google δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη νέα λειτουργία "Search Plus Your World" που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση της στη δημοφιλέστατη μηχανή αναζήτησης της εταιρείας. Παρά τις έντονες αντιδράσεις των υπολοίπων κοινωνικών δικτύων με πρώτο και κύριο το Twitter, ο Larry Page δήλωσε "κατενθουσιασμένος, μιας και το κοινωνικό δίκτυο θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά του."

Πέρα όμως από τις ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων της, η Google κυκλοφόρησε και νέο update για τις mobile εφαρμογές του Google+ (για iOS και Android), φέρνοντας δύο νέες λειτουργίες. Η πρώτη από αυτές ονομάζεται 'What's Hot' και σου παρουσιάζει το πιο ενδιαφέρον πρόσφατο περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο, ενώ η δεύτερη σου επιτρέπει να βλέπεις την πλήρη λίστα όσων έχουν κάνει '+1' σε ένα post και να αλληλεπιδράς μαζί τους από εκεί.

[πηγή venturebeat]
Loading