Google Product Search: To απόλυτο εργαλείο shopping!

Εν όψει των εορτών, τι καλύτερο από μια online υπηρεσία σύγκρισης τιμών και μάλιστα με τη σφραγίδα της Google. Ο λόγος για την υπηρεσία Google Product Search -πρώην Google Products και Froogle- που έρχεται να δώσει νέα πνοή στο διαδικτυακό shopping!

Κάνοντας χρήση της υπηρεσίας, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις καλύτερες τιμές της αγοράς σχετικά με το προϊόν που τους ενδιαφέρει, καθώς και να βλέπουν άλλα σχετικά προϊόντα. Και το καλύτερο από όλα; Η υπηρεσία ξεφεύγει από τα όρια των ΗΠΑ, ώντας αυτή τη στιγμή διαθέσιμη σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο!

Aς δούμε την υπηρεσία πιο αναλυτικά:

Λειτουργία "Best Match"

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα συγκεκριμένο προϊόν, το Google Product Search, προσπαθεί να αναγνωρίσει ποιο είναι αυτό και στη συνέχεια το εμφανίζει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσα σε ειδικό πλαίσιο "Best Match". Παρακάτω ακολουθούν τα "Other Matches".

Δημοφιλή προϊόντα

Αν πάλι δεν έχεις κατασταλλάξει στο τι ακριβώς θέλεις και πραγματοποιείς μια πιο γενική αναζήτηση (π.χ. Samsung netbook), η υπηρεσία σου παρέχει μια λίστα ταξινομημένη ανάλογα με τη δημοτικότητα των προϊόντων. Έτσι, πέρα από τη σύγκριση τιμών, το Google Search Product αναλαμβάνει και ρόλο οδηγού shopping.

Λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν

Επιλέγοντας ένα προϊόν, μεταφέρεσαι αυτόματα στη σελίδα του, όπου μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες, όπως χαρακτηριστικά, τιμές, διαθεσιμότητα αλλά και reviews από άλλους αγοραστές. Μεταξύ άλλων, μπορείς να δεις την ημερομηνία εμφάνισης του προϊόντος στο Google Product Search, έτσι ώστε να γνωρίζεις αν πρόκεται για παλιό ή νέο μοντέλο.

Εμπλουτισμένη εμπειρία αγοράς ειδών ένδυσης/υπόδησης

Με μία απλή αναζήτηση του στιλ 'pumps', εμφανίζονται όλα τα σχετικά παπούτσια σε μεγάλες εικόνες. Θέτοντας πιο συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης (μάρκα, χρώμα, τύπος κ.λ.π), έχεις τη δυνατότητα να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις

Κάνοντας κλικ πάνω σε ένα παπούτσι, εμφανίζονται αυτόματα άλλα παρόμοια παπούτσια, παρέχοντας σου έτσι και εναλλακτικές επιλογές.

Προς το παρόν, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και πολλές άλλες χώρες, ενώ σύντομα σκοπεύει να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες. Φυσικά, μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμο για σύγκριση τιμών στη χώρα μας, αλλά είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους πραγματοποιούν διαδικτυακές αγορές από το εξωτερικό.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία, μπορείτε επιλέξετε Google> Shopping ή εναλλακτικά από εδώ:

Google Product Search (US)

Google Product Search (UK)

Google Product Search (IT)

Google Product Search (DE)

[πηγή google]
Loading