Grid Legends: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου racing game

EA και Codemasters αποκάλυψαν πριν από λίγη ώρα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Grid Legends. Η νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά που θα προσθέσει ένα νέο story mode με τίτλο Driven to Glory και σύμφωνα με την EA οι gamers θα απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία χάριν στην τεχνολογία της.

Στο story mode πρωταγωνιστούν σε live action αρκετοί ηθοποιοί με μπροστάρη τον Ncuti Gatwa (Sex Education) και η εξέλιξη του γίνεται με έναν συνδυασμό κινηματογραφικού υλικού και gameplay. Η όλη υπόθεση αφορά τη rookie χρονιά του οδηγού και αφότου ολοκληρωθεί η ιστορία, τότε μπορείς να συνεχίσεις με την εξέλιξη της καριέρας σου.

Για αρχή το Grid Legends θα περιαλαμβάνει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και μερικές από τις πιο γνωστές πίστες απ’ όλο τον κόσμο. Υποστηρίζεται cross-play μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών και η Codemasters αναφέρει πως θα μπορείς να τρέχεις παρέα με τους φίλους σου χωρίς κόπο. Ακόμη, έχει προστεθεί battle royale mode που ονομάζεται Elimination, αλλά και Race Creator mode για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους πίστες παίζοντας με διάφορες παραμέτρους (καιρός, ώρα κλπ.).

Το Grid Legends θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC (Origin, Steam).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading