EA

Grid Legends: Το πρώτο racing game της Codemasters μετά την εξαγορά από την EA

Η πρώτη ανακοίνωση της Codemasters μετά την εξαγορά της από την EA έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης EA Play Live και δεν είναι άλλη από το Grid Legends. Το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς racing θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την κατηγορία και μάλιστα οι δημιουργοί τονίζουν πως χρησιμοποιήθηκε η ίδια τεχνολογία Extended Reality της Disney για να ενσωματωθούν πραγματικές σκηνές στον κόσμο του παιχνιδιού προκειμένου να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή αληθοφάνεια.

Αγωνιστείτε, αναβαθμίσετε και διαμορφώσετε τον μεγαλύτερο στόλο αυτοκινήτων που έχετε δει ποτέ στη σειρά Grid, από κλασικά touring cars μέχρι μονοθέσια και μεγάλα οχήματα. Μέσα στο Grid Legends θα βρείτε περισσότερες από 130 πίστες, συμπεριλαμβανομένων πραγματικών σιρκουί όπως το Indianapolis, αλλά και νέες τοποθεσίες.

Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να πειράζουν τις παραμέτρους των αγώνων (π.χ. ημέρα - νύχτα, καιρικές συνθήκες) και να παίζουν online με τους φίλους τους, ενώ θα δούμε και διάφορα modes.

Το Grid Legends αναμένεται μέσα στο 2022 για Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading