GTA VI: Αυτή είναι η ημέρα και ώρα προβολής του πρώτου trailer!

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι ποντάραμε πως το πρώτο trailer για το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2023 (στις 7 Δεκεμβρίου) του Geoff Keighley, αλλά πήγαμε…κουβά, καθώς η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία προβολής: 5 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:00 ώρα Ελλάδας!

Η προβολή του Trailer 1 για το επόμενο GTA θα γίνει μέσα από το επίσημο κανάλι της Rockstar Games στο YouTube, ενδεχομένως και μέσα από την πλατφόρμα X, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο YouTube κάποιο link για την επερχόμενη πρεμιέρα (αυτό μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή βέβαια).

Το σίγουρο είναι ότι την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα θα «πέσει» το Internet, μιας και ποτέ στο παρελθόν ένα game δεν είχε καταφέρει να δημιουργήσει τόσο μεγάλη προσμονή. Μετά από 10 χρόνια αδιανόητης επιτυχίας (και κερδοφορίας…) του GTA V, οι προσδοκίες για το GTA VI έχουν τρυπήσει κάθε ταβάνι και ευελπιστούμε ότι η Rockstar Games θα δικαιώσει απόλυτα τους εκατομμύρια gamers του παιχνιδιού.

Loading