E3

Hades: Το σπουδαίο indie game έρχεται σε Xbox και PlayStation τον Αύγουστο

Καλά και χρυσά τα νέα games που ανακοινώθηκαν στην E3 2021, αλλά καμιά φορά προκύπτουν ειδήσεις για τίτλους που κυκλοφορούν ήδη και προκαλούν μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Μία από αυτές αφορά το καταπληκτικό Hades, το indie rogue-lite game που κέρδισε τις εντυπώσεις των gamers, διθυραμβικές κριτικές και πολλά βραβεία μέσα στο 2020.

Το Hades, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου 2021 και για τα Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 και PS5, καθώς μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο μόνο για Nintendo Switch και Windows PC (Steam, Epic Games Store). Παρά το γεγονός ότι στην πορεία του προέκυψαν διάφορες αναβαθμίσεις, η έκδοση που θα δούμε για τις υπόλοιπες παιχνιδοκονσόλες δεν θα συνοδευτεί από κάτι καινούργιο.

Για όσους δεν το γνωρίζουν θα είναι μια καλή ευκαιρία να βιώσουν μια εξαιρετική εμπειρία γρήγορου gameplay, αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από άψογο artwork και διασκεδαστικούς χαρακτήρες με δυνατό voice acting. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι, βέβαια, είναι πως εξελίσσεται η ιστορία όταν πεθαίνεις…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading