Halo 4: Στις 17 Νοεμβρίου κυκλοφορεί η έκδοση για Windows PC

Η 343 Industries ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 4 για Windows PC, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα η περίοδος δοκιμών από τους Insiders μαζί με την προσθήκη ορισμένων νέων στοιχείων.

Όπως και τα προηγούμενα ports της σειράς, η έκδοση του Halo 4 για Windows PC περιλαμβάνει ορισμένες αναβαθμίσεις σε σύγκριση με την original έκδοση του για το Xbox 360, όπως 4K γραφικά, κανέναν περιορισμό στα frame rates, υποστήριξη για mouse και πληκτρολόγιο κλπ. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται το βασικό story, οι συνεργατικές αποστολές Spartan Ops και multiplayer mode με 25 χάρτες.

Το τελευταίο παιχνίδι της συλλογής Halo: The Master Chief Collection θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Νοεμβρίου 2020 μέσα από την πλατφόρμα Steam και το Microsoft Store, αλλά και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Halo 4 - [Steam Link]

Halo 4 - [Microsoft Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading