Hearthstone: Descent of Dragons, ανακοινώθηκε το νέο expansion

Σαφέστατα τα Diablo 4, Overwatch 2 και World of Warcraft: Shadowlands έκλεψαν την παράσταση στη BlizzCon 2019, αλλά εκτός από τα πολύ βαριά χαρτιά, η Blizzard είχε να μας δώσει και κάτι καινούργιο για το Hearthstone. Η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο expansion με ονομασία Descent of Dragons, το οποίο θα ολοκληρώσει την ιστορία που ξεκίνησαν τα Rise of Shadows και Saviors of Uldum.

Το Hearthstone: Descent of Dragons μας μεταφέρει στο Dragonblight, μια περιοχή από το World of Warcraft: Wrath of the Lich King στο χιονισμένο Northrend, όπου μαζεύονται οι δράκοι κοντά στις πηγές τους. Στην περιοχή υπάρχουν και πολλοί νεκροί δράκοι γι’ αυτό θα δούμε ορισμένες μακάβριες κάρτες όπως αυτή του Galakrond, ενός τεράστιου σκελετού που έχει κυριαρχήσει στην περιοχή.

Η κάρτα του Galakrond είναι hero και μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε υπάρχουσα κλάση. Το κλειδί στο Descent of Dragons είναι να παίζεις τις κάρτες Invoke για να ενισχύεις τις δυνάμεις του Galakrond έως ότου τον αναβαθμίσεις στην τελική, πανίσχυρη μορφή του.

Το Heartstone: Descent of Dragons θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

autobattler-heartstone-battlegrounds.jpg

Εξάλλου, η Blizzard ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προσθέσει ένα νέο autobattler στο Hearthstone Battlegrounds, τοποθετημένο στο σύμπαν του Warcraft. Η αποστολή σου είναι να χτίσεις έναν ικανό στρατό διαλέγοντας κάρτες από μια random συλλογή. Στην πορεία θα μπορείς να αναβαθμίσεις τους ήρωες σου και να κερδίζεις έξτρα bonus ανάλογα με τους συνδυασμούς που πραγματοποιείς. Μια καινοτομία θα είναι η δυνατότητα επιλογής έναν από τους 24 ήρωες πριν από κάθε μάχη, με τον καθένα από αυτούς να διαθέτει μοναδικές ικανότητες.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο το autobattler του Hearthstone Battlegrounds, αλλά ορισμένοι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στη beta από τις 12 Νοεμβρίου 2019.

Loading