World of Warcraft: Shadowlands, επίσημα το νέο expansion του δημοφιλούς MMORPG

Σωρεία σπουδαίων ανακοινώσεων στη φετινή BlizzCon. Μετά τα αποκαλυπτήρια του Diablo 4 σειρά παίρνει το νέο expansion του World of Warcraft, το οποίο ονομάζεται Shadowlands και είναι το όγδοο στην ιστορία του δημοφιλέστατου MMORPG.

Μετά την αναμέτρηση με τον Saurfang, η Sylvanas Windrunner ταξιδεύει στο Icecrown Citadel με σκοπό να βγάλει από τη μέση τον Lich King, Bolvar Fordragon. Αφότου παίρνει στα χέρια της τον θρόνο, στη συνέχεια το χωρίζει στη μέση και ανοίγει την πύλη για τα Shadowlands, τη χώρα των νεκρών στον κόσμο του World of Warcraft. Αυτή η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα οι ψυχές των νεκρών να κατευθύνονται πλέον στο αιώνιο καθαρτήριο του Azeroth.

Για να διορθώσουν την κατάσταση, οι gamers θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν από τους τέσσερις Covenants, με δυνατότητα να κάνουν level-up τον χαρακτήρα τους και να αποκτήσουν νέες ικανότητες, ανάλογα με το ποιον Covenant θα ακολουθήσουν. Επιπλέον, θα μπορούν να δημιουργήσουν Soulbinds με συγκεκριμένα μέλη των Covenants που θα τους δίνουν πρόσβαση στα δικά τους bonus.

Στο World of Warcraft: Shadowlands θα προστεθεί νέο σύστημα levelling. Οι χαρακτήρες που βρίσκονται ήδη στο μέγιστο level 120 θα ξεκινούν από το 50 και θα μπορούν να φτάσουν μέχρι το 60. Θα υπάρχουν νέες επιλογές διαμόρφωσης και η δυνατότητα να γίνουν Death Knights.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του World of Warcraft: Shadowlands, αλλά θα το δούμε μέσα στο 2020.

Loading