Hitman 3: Παρακολουθήστε το launch trailer του τελευταίου επεισοδίου της σειράς

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Hitman 3, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που θα κλείσει οριστικά την ιστορία του Agent 47 προκειμένου η δημιουργός IO Interactive να ασχοληθεί με άλλα σημαντικά projects (βλ. Project 007).

Με αφορμή το μεθαυριανό λανσάρισμα, η εταιρεία δημοσίευσε σήμερα το καθιερωμένο launch trailer του παιχνιδιού στο οποίο βλέπουμε φευγαλέα ορισμένους από τους χάρτες και κάποιους από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Lucas Grey και Diana.

Σε μια σύντομη σύνοψη της ιστορίας, ο Agent 47 και ο Lucas Grey δημιουργήθηκαν από την Providence με το DNA ενός θρυλικού πράκτορα της KGB, μεγάλωσαν και εκπαιδεύτηκαν ως υπάκουοι εκτελεστές στη Ρουμανία, δραπέτευσαν και αργότερα συνελήφθησαν από τον οργανισμό. Η Providence διέγραψε τη μνήμη του Agent 47 και ο Grey θεωρούνταν νεκρός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώσπου οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και ο τελευταίος άρχισε να αφυπνίζει τον πρώτο προκειμένου να στραφούν εναντίον της Providence.

Το Hitman 3 θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Ιανουαρίου 2021 σε Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Google Stadia και Windows PC.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading