Hitman 3: Το Seven Deadly Sins DLC φέρνει 7 νέες αποστολές από 30 Μαρτίου 2021

Η IO Interactive είχε ανακοινώσει ότι θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Hitman με την έλευση του τρίτου και τελευταίου επεισοδίου, έτσι ώστε να στρέψει την προσοχή της στο επόμενο πολύ μεγάλο project (βλ. James Bond). Παρόλα αυτά, η εταιρεία δεν θα αφήσει παραπονεμένο το κοινό του Hitman 3 και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τη διάθεση του DLC.

Ο λόγος για το Seven Deadly Sins που θα χωριστεί σε 7 μέρη για να εξερευνήσουμε ακόμη περισσότερο το μυαλό του Agent 47. Κάθε κεφάλαιο αντιπροσωπεύει μία “αμαρτία” και θα περιλαμβάνει ξεχωριστό θέμα, συμβόλαιο, εξοπλισμό κλπ.

Η αρχή γίνεται με το Act 1: Greed στις 30 Μαρτίου, με τους gamers να μεταφέρονται στο Dubai για να εκτελέσουν το συμβόλαιο “The Greed Enumeration”. Οι gamers θα μπορούν να μεταφέρουν συγκεκριμένα αντικείμενα σε κάθε ένα από τα τρία επίπεδα και συμπεριλαμβάνονται τα Rapacious Suis, Devil’s Cane και Greedy Little Coin.

Κάθε “αμαρτία” θα κοστίζει €4.99 αν τις αγοράσεις ξεχωριστά ή €29.99 εάν τις αγοράσεις όλες μαζί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading