HMS 5.0: Το πακέτο υπηρεσιών της Huawei σε νέα έκδοση με πολλές βελτιώσεις

Εκτός από τα EMUI 11 και HarmonyOS 2.0, η Huawei παρουσίασε στο συνέδριο HDC 2020 και τη νέα έκδοση των Huawei Mobile Services, η οποία λανσάρεται παγκοσμίως για τις AG συσκευές της. Η εταιρεία ανέφερε αρχικά ότι τα HMS εξυπηρετούν πλέον χρήστες σε περισσότερες από 170 χώρες και 10 εφαρμογές τους διαθέτουν περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Ακόμη, το κατάστημα AppGallery καταγράφει πλέον περισσότερους από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Με την έκδοση HMS 5.0 η Huawei φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με πέρυσι:

  • Payment Engine: Η υπηρεσία πληρωμών της Huawei υποστηρίζεται πλέον από 60 παρόχους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο και σε 70 χώρες λειτουργεί το σύστημα επιβράβευσης με τα Huawei Points.
  • Huawei Ads Engine: Μέσω αυτής της πλατφόρμας οι developers μπορούν να βγάζουν κέρδος από τις εφαρμογές τους. Αυτή τη στιγμή έχουν ενσωματώσει την πλατφόρμα περισσότερες από 3100 εφαρμογές με εμφάνιση διαφημίσεων μέσω εικόνων στο φόντο, overlay διατάξεις και επαυξημένη πραγματικότητα.
  • Browsing Engine: Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 330 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν αναζητήσεις και να βρίσκουν πληροφορίες μέσω QR scanning. Στις νέες λειτουργίες συμπεριλαμβάνεται η αναζήτηση δημοφιλών εφαρμογών, η πλοήγηση και η προεπισκόπηση.
  • Map Engine: Έναν χρόνο μετά το αρχικό λανσάρισμα της, η εταιρεία φέρνει 11 βελτιώσεις, όπως η οδήγηση και η πεζή πορεία. Υποστηρίζεται cross-device λειτουργία και περισσότερες από 2000+ εφαρμογές έχουν ενσωματώσει το map kit. Στόχος της εταιρείας να καλύψει ακόμη περισσότερους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.
  • Search Engine: Η μηχανή αναζήτησης της Huawei αναπτύσσεται με επίκεντρο τη mobile χρήση της. Είναι παρούσα σε 170+ χώρες και υποστηρίζει 50+ γλώσσες.

Ακόμη, το HMS 5.0 περιλαμβάνει Computer Graphics Kit, Scene Kit, Accelerate Kit, AR Engine και WidePlay DRM για προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων μουσικής και εφαρμογών διασκέδασης.

[Huawei]

Loading