HONOR Magic V: Αυτό θα είναι το foldable της εταιρείας

Η HONOR ετοιμάζεται και αυτή για το πρώτο βήμα στην κατηγορία των foldables, καθώς θα παρουσιάσει μέσα στο 2022 (λογικά στο MWC 2022 τον Φεβρουάριο) το HONOR Magic V. Αυτή είναι η επίσημη ονομασία της συσκευής, όπως την αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία με δημοσίευση της στο κινέζικο δίκτυο Weibo και στο Twitter.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του HONOR Magic V, αλλά από την πρώτη εικόνα μπορούμε να διακρίνουμε πως θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή του Galaxy Z Fold, δηλαδή με την εύκαμπτη οθόνη να διπλώνει προς τα μέσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια και πριν ουσιαστικά ξεκινήσουν τα προβλήματα με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο CEO της HONOR, κ. George Zhao, είχε δηλώσει στο CNET ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την κατασκευή foldable, αλλά είχε εκφράσει παράλληλα τους ενδοιασμούς του για το υψηλό κόστος.

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός, έχει αλλάξει το status της εταιρείας και σαφέστατα έχει μειωθεί το κόστος των foldables. Για να δούμε…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading