HarmonyOS 4: Χρησιμοποιείται ήδη σε 100 εκατ. συσκευές της Huawei

Όταν η Huawei προχωρούσε στο λανσάρισμα της έκδοσης HarmonyOS 4, ο στόχος της ήταν να προσφέρει στους καταναλωτές και τους developers ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα που θα χρησιμοποιείτα σε κάθε είδους συσκευή, από smartphones, tablets και smartwatches, μέχρι τηλεοράσεις και….αυτοκίνητα.

Πλέον, η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το HarmonyOS 4 είναι εγκατεστημένο ήδη σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως μετά από 87 ημέρες διαθεσιμότητας, όπερ σημαίνει ότι καθημερινά καταγράφονται 1.1 εκατομμύρια εγκαταστάσεις του.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έγινε μέσα από το δίκτυο Weibo στην Κίνα χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα που αποδεικνύει πως υπάρχει μέλλον για το όραμα της να ανεξαρτητοποιηθεί πλήρως από τη Google και τις ΗΠΑ γενικότερα, τουλάχιστον στο κομμάτι του software.

Για την ώρα, πάντως, το HarmonyOS 4 έχει κάνει επίσημα την εμφάνιση του στις Δυτικές αγορές μόνο μέσα από τα wearables της εταιρείας, όπως το HUAWEI Watch GT 4.

Loading