Huawei Mate 20: Διέρρευσαν επίσημα renders και νέες πληροφορίες για το μεσαίο μοντέλο

Έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ότι το Huawei Mate 20 θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη κλίμακα στην Ευρώπη, μιας και η εταιρεία έχει αποφασίσει να λανσάρει την έκδοση Pro για τη γηραιά ήπειρο. Αυτή η απόφαση ίσως δυσαρεστήσει όσους βρίσκουν αποκρουστικό το μεγάλο notch και προτιμούν την σίγουρα πιο διακριτική "σταγόνα".

Ο λόγος που το Huawei Mate 20 διαθέτει μικρότερο notch οφείλεται στο γεγονός ότι δεν θα προσφέρει στον χρήστη την τεχνολογία 3D αναγνώρισης προσώπου της Pro έκδοσης. Όπως μπορούμε να δούμε στα νέα renders που διέρρευσαν σήμερα, το Huawei Mate 20 διαθέτει και αυτό τριπλή κάμερα εντός τετράγωνου πλαισίου στο πίσω μέρος, αλλά το LED flash έχει τοποθετηθεί επάνω δεξιά (στο Pro βρίσκεται επάνω αριστερά), πιθανότατα για να ξεχωρίζουν οι χρήστες ευκολότερα τα δύο μοντέλα.

Εξάλλου, η ιστοσελίδα WinFuture αποκαλύπτει ότι το Huawei Mate 20 θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6.43'' (αντί 6.3'' του Pro) τεχνολογίας LCD (αντί AMOLED) και ανάλυσης FHD+ (2244 x 1080), τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κεντρικά στο πίσω μέρος κάτω από την τριπλή κάμερα που με τη σειρά της θα διαθέτει 20MP κύριο αισθητήρα + 12MP μονόχρωμο αισθητήρα + 8MP με ευρυγώνιο φακό.

Η τιμή του αναμένεται ότι θα ξεκινά από τα €750.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading