Ξεκίνησε για τα καλά η κουβέντα για το Huawei Mate 20 / 20 Pro, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε τουλάχιστον τρεις μήνες μακριά από την επίσημη παρουσίαση τους. Μόλις χτες είδαμε μια υποτιθέμενη εικόνα του Mate 20 και σήμερα έρχονται οι XDA developers να αποκαλύψουν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για τη συσκευή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, το Huawei Mate 20 θα διαθέτει οθόνη 6.3'' AMOLED (6.9'' στο Mate 20 Pro με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη), τον επεξεργαστή Kirin 980 που θα παρουσιαστεί στην IFA Berlin 2018 στις 31 Αυγούστου και λέγεται ότι θα είναι το πρώτο SoC της εταιρείας στα 7nm, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4200mAh, ενώ το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android P με EMUI 9.0. Σε ό,τι αφορά τις κάμερες, ακούγεται ότι το Mate 20 Pro θα διαθέτει τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 42MP.

Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα παραπάνω, μιας και είναι αρκετά νωρίς για να έχουμε τις τελικές προδιαγραφές, αλλά εκ πρώτης αναγνώσεως δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα αυτά που διαρρέουν.

[via]

Advertisements