Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro: Νέα διαρροή επίσημων promo slides για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους

Πλησιάζουμε καθημερινά όλο και πιο κοντά στην επίσημη παρουσίαση των Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro, αλλά το ίδιο καθημερινή είναι και η ροή των είδησεων που μας έρχονται για τα δύο smartphones σε βαθμό που να καθιστούν σχεδόν διαδικαστική την εκδήλωση της 16ης Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Αυτή τη φορά διέρρευσε υλικό promotion από την ισραηλινή ιστοσελίδα Girafa με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε αρκετά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Ξεκινώντας από τη μπαταρία, επιβεβαιώνεται ότι το Huawei Mate 20 Pro θα διαθέτει μπαταρία 4200mAh και το Mate 20 ελαφρώς μικρότερη στα 4000mAh. Αμφότερα υποστηρίζουν τη νέα τεχνολογία Super Charge 2.0 για φόρτιση στο 70% μέσα σε 30 λεπτά, αλλά και ταχύτατη ασύρματη φόρτιση στα 15W.

Σχετικά με την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος έχει γίνει αντικατάσταση του τηλεφακού που γνωρίζαμε από το P20 Pro με υπερευρυγώνιο φακό. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 24MP και συνοδεύονται από τις κλασικές πλέον λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης της Huawei, μαζί με τη λειτουργία HiVision (κάτι σαν το Google Lens για την αναγνώριση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο).

Στα υπόλοιπα γίνεται γνωστό ότι οι βασικές εκδόσεις θα διαθέτουν 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά αντί για microSD θα μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη της συσκευής με nanoSD. Ο επεξεργαστής θα είναι φυσικά ο Kirin 980 κατασκευασμένος στα 7nm και θα διατηρηθεί η υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Στα πλεονεκτήματα και η τοποθέτηση στερεοφωνικών ηχείων, όπως και η λειτουργία ασύρματης προβολής της εικόνας τους σε οθόνη για χρήση τους ως υπολογιστές (για αυτό περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα στην παρουσίαση).

Οι διαφορές των δύο μοντέλων αφορούν το μέγεθος της μπαταρίας, το notch (μεγαλύτερο στο Mate 20 Pro, σταγόνα στο Mate 20), στο μέγεθος της οθόνης και την ανάλυση της, στην τεχνολογία βιομετρικής αναγνώρισης προσώπου (3D στο Pro, 2D στο απλό) και στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (in-display στο Pro).

Δεν πιστεύουμε ότι οι διαρροές θα σταματήσουν εδώ, επομένως, σίγουρα θα τα ξαναδούμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση.

Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro (φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά)

  • Οθόνη 6.3''/6.9'' AMOLED FHD+ (2244 x 1080)/QHD+ (3120 x 1440) με notch
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Kirin 980 SoC
  • Μνήμη RAM 4GB/6GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB/128GB (επέκταση με nanoSD)
  • Triple κάμερα
  • Εμπρόσθια κάμερα 24MP
  • 2x ηχεία stereo
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie (EMUI 9.0)
  • Μπαταρία 4000mAh/4200mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης
  • Υποδοχές USB Type-C, 3.5mm

Πριν φύγετε, ρίξτε μια ματιά και στο σημερινό teaser της εταιρείας:

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading