HUAWEI Mate 20 Pro: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ - Δώρο το HUAWEI Watch GT, αξίας €249

[Δ.Τ.]

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για το νέο HUAWEI Mate 20 Pro στο www.cosmote.gr και το www.germanos.gr. Κατασκευασμένο από 3D γυαλί και μέταλλο με τέσσερις κάμερες και τον κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980, το HUAWEI Mate 20 Pro συνδυάζει την καινοτομία με την υψηλή αισθητική. Όσοι καταναλωτές το προ-παραγγείλουν παίρνουν δώρο το HUAWEI Watch GT, αξίας €249, ενώ εκείνοι που θα επιλέξουν να κάνουν το pre-order έως και τις 25/10, θα αποκτήσουν την ναυαρχίδα της HUAWEI, πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της, που είναι η 1η Νοεμβρίου.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 20 Pro, ξεχωρίζει ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 980, βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm, που ενσωματώνει διπλή μονάδα τεχνητής νοημοσύνης, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση και ταχύτατο multitasking. Είναι εξοπλισμένο με 6,39’’ OLED οθόνη,  τριπλή κάμερα ΑΙ (Artificial Intelligence - Τεχνητή Νοημοσύνη) της Leica (40MP, 20MP και 8MP) και 24MP εμπρόσθια κάμερα για μοναδική φωτογραφική ακρίβεια και ασύγκριτη λεπτομέρεια. Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και μπαταρία μεγάλης αυτονομίας 4200mAh. Φορτίζει πολύ γρήγορα (φθάνει στο 70% μέσα σε 30 λεπτά), έχει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, ενώ είναι το πρώτο smartphone της HUAWEI με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και αναγνώριση προσώπου 3D για ασφαλή πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα.

Με τo HUAWEI Mate 20 Pro, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα. Το δίκτυο COSMOTE πρόσφατα βραβεύτηκε ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το HUAWEI Mate 20 Pro από €1.049 (€29,14/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να το συνδυάσουν με αξεσουάρ, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε, Twilight).

Loading