HUAWEI Mate 50 Series: Επίσημη παρουσίαση στις 6 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί να έχει ελαττώσει σημαντικά τις παρουσιάσεις και κυκλοφορίες flagship smartphones, αλλά η HUAWEI δεν το βάζει κάτω και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πολυαγαπημένη σειρά Mate μετά από 2 χρόνια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα στο κινέζικο δίκτυο Weibo ότι θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσίαση της σειράς HUAWEI Mate 50 στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 μοντέλα (το βασικό και έκδοση Pro) και θα είναι η πρώτη flagship σειρά μετά το 2015 που δεν θα φέρει κάμερες με την υπογραφή της Leica.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει στην δημοσιότητα σοβαρές πληροφορίες για τα HUAWEI Mate 50 / Mate 50 Pro, αλλά είναι σίγουρο πως και πάλι θα στερούνται της πρόσβασης σε δίκτυα 5G λόγω των γνωστών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στην εταιρεία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε premium κατασκευή με ισχυρό hardware και έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για τις κάμερες μετά το αναπόφευκτο διαζύγιο με τη Leica.

Η παρουσίαση της σειράς HUAWEI Mate 50 λογικά θα μας δώσει πληροφορίες και τιμές μόνο για την αγορά της Κίνας, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό για να δούμε αν υπάρχει πρόθεση λανσαρίσματος στις Δυτικές αγορές.

Loading