up_icon
Android HONOR HUAWEI Misc

Huawei Mate 9 και Honor 6X σαρώνουν τα βραβεία στη CES 2017

26 Ιανουαρίου 2017 Christos Elpidis

Huawei Mate 9 και Honor 6X σαρώνουν τα βραβεία στη CES 2017

Εξαιρετική η υποδοχή των Huawei Mate 9 και Honor 6X από τους εκπροσώπους τύπου που παρευρέθηκαν στην έκθεση CES 2017, καθώς αμφότερα κέρδισαν τις εντυπώσεις και βραβεύτηκαν από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης τεχνολογικού και οικονομικού περιεχομένου.

Ακολουθούν τα αντίστοιχα Δελτία Τύπου:

Κορυφαία τεχνολογικά Μέσα Ενημέρωσης απένειμαν στη Huawei μια σειρά από βραβεία στη CES 2017. Μετά από την παγκόσμια παρουσίαση του Mate στις 9 Νοεμβρίου του 2016, η Huawei ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητά του και στην αγορά των ΗΠΑ, όπως και τις νέες συνεργασίες με την Amazon Alexa και το Google Daydream. Η ανάδειξη αυτών των συνεργασιών, η ισχύς, η απόδοση, ο σχεδιασμός και ο διπλός φακός της κάμερας του Mate 9 επιβραβεύτηκαν με οκτώ διακρίσεις από αντίστοιχα Μέσα παγκόσμιας εμβέλειας.

Επίσης, η CES απένειμε στο Huawei MateBook τη διάκριση «CES Innovation Award 2017 Honor» για την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις επιδόσεις του.

Εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια στη CES, το Android Authority έδωσε στη Huawei τον τίτλο του Κατασκευαστή της Χρονιάς, πιστώνοντας στην εταιρεία τις σημαντικές παρουσιάσεις νέων συσκευών, την επιχειρηματική δυναμική και την τεχνολογική πρωτοπορία που την οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία το 2016.

Τα βραβεία του Huawei Mate 9

 • Η Wall Street Journal επέλεξε το Mate 9 ως ένα από τα «Best of CES 2017» προϊόντα. Οι συντάκτες της εφημερίδας εστίασαν στην οθόνη, τον επεξεργαστή, τις δυνατότητες φόρτισης και τη Leica φωτογραφική μηχανή με τον διπλό φακό. Η Wall Street Journal είναι μία από τις κορυφαίες ειδησεογραφικές εκδόσεις στον κόσμο και θεωρείται η εφημερίδα που διαβάζεται περισσότερο στην επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα των ΗΠΑ.
 • Το Android Police απένειμε στο Huawei Mate 9 το τίτλο «Best of Smartphones» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, που έκανε τη συσκευή να ξεχωρίσει στη CES. Το Android Police είναι ένα blog αφιερωμένο σε όλα όσα σχετίζονται με το Android και διαβάζεται από τους λάτρεις του Android και της τεχνολογίας.
 • Το BGR έδωσε στο Mate 9 τον τίτλο «CES 2017 Winner», λόγω της εμφάνισης, της απόδοσης, της μπαταρίας και την ενσωμάτωσή της υπηρεσίας Amazon Alexa. Το BGR είναι μια κορυφαία online έκδοση με ειδήσεις και σχόλια για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.
 • Το Chip Chick αναγνώρισε το Mate 9 ως «Top Pick of CES 2017» μετά από την έναρξη διάθεσής του στην αγορά των ΗΠΑ και τη συνεργασία με την Amazon Alexa. Το Chip Chick δημιουργήθηκε το 2004 και ήταν μία από τις πρώτες ιστοσελίδες που προσέγγισε την τεχνολογία με τρόπο που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες.
 • Το Talk Android απένειμε στο Mate 9 τον τίτλο του «Best of CES 2017» προϊόντος, πιστώνοντάς τον με την εντυπωσιακή διπλή κάμερα και τον ισχυρό Kirin 960 επεξεργαστή. Το Talk Android είναι ένα site με ειδήσεις σχετικά με το Android και τη Google. Το περιεχόμενό του εστιάζεται στις νέες συσκευές, τις εξελίξεις του λογισμικού, τις εφαρμογές και γενικότερα ό,τι αφορά στο Android.
 • Τα TechAdvisor/PC Advisor συμπεριέλαβαν το Mate 9 στα «Top Picks 2017» της CES, τονίζοντας τη συνεργασία της συσκευής με την Alexa. Τα TechAdvisor και PC Advisor είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως εκδόσεις τεχνολογίας, παρέχοντας στους καταναλωτές συμβουλές αγοράς για τα καλύτερα προϊόντα.
 • Το TechnoBuffalo απένειμε στο Mate 9 το βραβείο «Best of CES 2017» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, τον επεξεργαστή, την έξυπνη διαχείριση των εφαρμογών, τη μπαταρία και όμορφη εμφάνιση. Το TechnoBuffalo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την τεχνολογία, από τις συσκευές με τις τάσεις της βιομηχανίας.
 • Ακόμα, το Techaeris περιέλαβε το Huawei Mate 9 στη λίστα «Best of CES 2017», λόγω του ισχυρού Kirin 960 επεξεργαστή της συσκευής, την τεχνολογία SuperCharge, τη Leica φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό και την ενσωμάτωση της Alexa. Το Techaeris δημοσιεύει σε βάθος αναλύσεις, ειδήσεις, πληροφορίες και δοκιμές, καλύπτοντας από τον χώρο της τεχνολογίας και της επιστήμης, μέχρι θέματα τέχνης, φωτογραφίας και lifestyle.

Το Honor 6Χ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελληνική αγορά, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Λας Βέγκας, συγκεντρώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από δημοσιογράφους, ειδικούς και αναλυτές που βρέθηκαν εκεί για τη CES 2017, την πιο λαμπερή έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων.

Φτιαγμένο για την ασυμβίβαστη, σε ότι αφορά την ποιότητα, γενιά των Μillennials, που αναζητούν πάντα την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης, το Honor 6Χ συγκεντρώνει μια σειρά από premium χαρακτηριστικά, όπως ο διπλός φακός της βασικής κάμερας, η μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας και οι υψηλές επιδόσεις.

Με την παρουσίασή του στη CES 2017, το Honor 6Χ κέρδισε δέκα βραβεία από παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης, τεχνολογικού και οικονομικού περιεχομένου. Περιγράφεται ως το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του, έχοντας εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

 • Το Honor 6X ήταν το μόνο smartphone στη λίστα «Top Tech of CES 2017» του Digital Trends, με το αναγνωρισμένο site να αναφέρεται στην στιλάτη εμφάνιση, τις υψηλές επιδόσεις, τη διάρκεια της μπαταρίας και τις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.
 • Το φημισμένο Wired συμπεριέλαβε το Honor 6X στη λίστα με τα «Best of CES 2017» gadgets, τονίζοντας την εξαιρετική του κάμερα, τα high-end χαρακτηριστικά, το υψηλών επιδόσεων λογισμικό και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Το Tom’s Guide επέλεξε το Honor 6X ως το «Best Budget Phone», τονίζοντας ότι αυτή η συσκευή είναι «η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να ξετινάξετε τα οικονομικά σας για να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχουν να προσφέρουν τα smartphones».
 • Υπογραμμίζοντας την εξαιρετική απόδοση του επεξεργαστή, την ποιότητα της οθόνης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Android Authority έδωσε στο Honor 6Χ μια θέση στη «Best of CES 2017» λίστα του.
 • Το GottaBe Mobile απένειμε στο Honor 6Χ το «CES 2017 Excellence Award», με το σκεπτικό ότι «προσφέρει μια premium Android εμπειρία».
 • Εντυπωσιασμένο από την απόδοση της κάμερας με τους δυο φακούς και την προσιτή τιμή της συσκευής, το Slash Gear έδωσε στο Honor 6X τον τίτλο του «Best Budget Smartphone of CES 2017».
 • Απονέμοντας στο Honor 6X το βραβείο «Best of CES 2017», το Phone Scoop επισήμανε την υψηλή ποιότητα της συσκευής και την εξαιρετικό λόγο απόδοσης ως προς την τιμή.
 • Το Talk Android έδωσε στο Honor 6X τον τίτλο «Best of CES 2017», εκφράζοντας βεβαιότητα για την αναμενόμενη επιτυχία του.
 • Το Business News Daily συμπεριέλαβε το Honor 6X στη λίστα «CES 2017 Best Business Technology», περιγράφοντάς το ως «την απόλυτη ευκαιρία, με premium χαρακτηριστικά που δεν θα περίμενες ποτέ να βρεις σε ένα τόσο προσιτό τηλέφωνο».

Ακόμα, τα κορυφαία τεχνολογικά Μέσα της Ολλανδίας στο σύνολό τους συμπεριέλαβαν το Honor 6X στα βραβευμένα προϊόντα της φετινής CES.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

Tomb Raider Reloaded: Το νέο mobile game έρχεται στις 14 Φεβρουαρίου 2023 σε Android και iOS

03 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε μια περίοδο όπου κυκλοφορούν φήμες για remakes των πρώτων παιχνιδιών Tomb Raider, αλλά και πληροφορίες για νέα ταινία και τηλεοπτική σειρά από την Amazon, έρχεται στο προσκήνιο ένα νέο mobile game με ...

Samsung Galaxy S23: Δείτε όλα τα unboxing και promo videos για τις νέες ναυαρχίδες

02 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S23, η εταιρεία προχώρησε στην δημοσίευση των δικών της hands-on και promo videos για τις σημαντικότερες λειτουργίες που θα απολαύσουν όσοι ...

Street Fighter: Duel, έρχεται σύντομα σε Android και iOS

01 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Οι Capcom και Crunchyroll ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την ανάπτυξη του πρώτου RPG παιχνιδιού που είναι βασισμένο στον κόσμο του Street Fighter, το οποίο αναμένεται ως free-to-play τίτλος με ονομασία ...

Apex Legends Mobile: Το παιχνίδι της χρονιάς αποσύρεται την 1η Μαΐου από την αγορά!

01 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε μια κίνηση που μάλλον δεν περίμενε κανείς, η EA ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αποσύρει οριστικά το δημοφιλέστατο Apex Legends Mobile από την αγορά την 1η Μαΐου 2023, δηλαδή μόλις μετά από έναν χρόνο αφότου ...

HONOR Magic5: Αποκαλυπτήρια για τη νέα flagship σειρά στο MWC 2023

31 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η HONOR θα δώσει δυναμικό παρών στο επερχόμενο MWC 2023 και μάλιστα η εταιρεία φιλοδοξεί πως θα καταφέρει να πείσει το καταναλωτικό κοινό πως μπορεί να ανταγωνιστεί τη Samsung με τη νέα σειρά HONOR Magic5 που ...

OnePlus Pad: Αυτό είναι το πρώτο tablet στην ιστορία της εταιρείας

27 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η OnePlus ετοιμάζεται για το παγκόσμιο λανσάρισμα του OnePlus 11, το οποίο θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο event της 7ης Φεβρουαρίου 2023 στην Ινδία, αλλά στην ίδια εκδήλωση θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια του ...

Η Google ίσως αποτρέψει εν μέρει το sideloading εφαρμογών με την έλευση του Android 14

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Τον περασμένο μήνα ήρθε στη δημοσιότητα η είδηση ότι η Apple θα αναγκαστεί να επιτρέψει το sideloading εφαρμογών στις συσκευές iOS μετά από έντονες πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την υποστήριξη third-party ...

Samsung Galaxy S23 Ultra: Δείτε το σε unboxing video!

23 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς όπου θα γνωρίσουμε επίσημα τη σειρά Galaxy S23, αλλά για ακόμα μία φορά έχουμε μάθει και δει ήδη σχεδόν τα πάντα για τα νέα ...

Android 13: Μόλις στο 5.2% των συσκευών 6 μήνες μετά το λανσάρισμα του

19 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Άλλη μία χρονιά, άλλη μία από τα ίδια για το λειτουργικό σύστημα Android. Παρά τις προσπάθειες χρόνων της Google και τις φιλότιμες ενέργειες των συνεργατών - κατασκευαστών, η τελευταία έκδοση του Android OS ...

Samsung Galaxy S23: Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των τριών μοντέλων!

18 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς για την παρουσίαση της σειράς Galaxy S23, αλλά ήδη γνωρίζουμε τα περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων και ...

Loader
please wait
techgear_icon