Εξαιρετική η υποδοχή των Huawei Mate 9 και Honor 6X από τους εκπροσώπους τύπου που παρευρέθηκαν στην έκθεση CES 2017, καθώς αμφότερα κέρδισαν τις εντυπώσεις και βραβεύτηκαν από τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης τεχνολογικού και οικονομικού περιεχομένου.

Ακολουθούν τα αντίστοιχα Δελτία Τύπου:

Κορυφαία τεχνολογικά Μέσα Ενημέρωσης απένειμαν στη Huawei μια σειρά από βραβεία στη CES 2017. Μετά από την παγκόσμια παρουσίαση του Mate στις 9 Νοεμβρίου του 2016, η Huawei ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητά του και στην αγορά των ΗΠΑ, όπως και τις νέες συνεργασίες με την Amazon Alexa και το Google Daydream. Η ανάδειξη αυτών των συνεργασιών, η ισχύς, η απόδοση, ο σχεδιασμός και ο διπλός φακός της κάμερας του Mate 9 επιβραβεύτηκαν με οκτώ διακρίσεις από αντίστοιχα Μέσα παγκόσμιας εμβέλειας.

Επίσης, η CES απένειμε στο Huawei MateBook τη διάκριση «CES Innovation Award 2017 Honor» για την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις επιδόσεις του.

Εκτός από τα εγκωμιαστικά σχόλια στη CES, το Android Authority έδωσε στη Huawei τον τίτλο του Κατασκευαστή της Χρονιάς, πιστώνοντας στην εταιρεία τις σημαντικές παρουσιάσεις νέων συσκευών, την επιχειρηματική δυναμική και την τεχνολογική πρωτοπορία που την οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία το 2016.

Τα βραβεία του Huawei Mate 9

 • Η Wall Street Journal επέλεξε το Mate 9 ως ένα από τα «Best of CES 2017» προϊόντα. Οι συντάκτες της εφημερίδας εστίασαν στην οθόνη, τον επεξεργαστή, τις δυνατότητες φόρτισης και τη Leica φωτογραφική μηχανή με τον διπλό φακό. Η Wall Street Journal είναι μία από τις κορυφαίες ειδησεογραφικές εκδόσεις στον κόσμο και θεωρείται η εφημερίδα που διαβάζεται περισσότερο στην επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα των ΗΠΑ.
 • Το Android Police απένειμε στο Huawei Mate 9 το τίτλο «Best of Smartphones» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, που έκανε τη συσκευή να ξεχωρίσει στη CES. Το Android Police είναι ένα blog αφιερωμένο σε όλα όσα σχετίζονται με το Android και διαβάζεται από τους λάτρεις του Android και της τεχνολογίας.
 • Το BGR έδωσε στο Mate 9 τον τίτλο «CES 2017 Winner», λόγω της εμφάνισης, της απόδοσης, της μπαταρίας και την ενσωμάτωσή της υπηρεσίας Amazon Alexa. Το BGR είναι μια κορυφαία online έκδοση με ειδήσεις και σχόλια για κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης.
 • Το Chip Chick αναγνώρισε το Mate 9 ως «Top Pick of CES 2017» μετά από την έναρξη διάθεσής του στην αγορά των ΗΠΑ και τη συνεργασία με την Amazon Alexa. Το Chip Chick δημιουργήθηκε το 2004 και ήταν μία από τις πρώτες ιστοσελίδες που προσέγγισε την τεχνολογία με τρόπο που ενδιαφέρει περισσότερο τις γυναίκες.
 • Το Talk Android απένειμε στο Mate 9 τον τίτλο του «Best of CES 2017» προϊόντος, πιστώνοντάς τον με την εντυπωσιακή διπλή κάμερα και τον ισχυρό Kirin 960 επεξεργαστή. Το Talk Android είναι ένα site με ειδήσεις σχετικά με το Android και τη Google. Το περιεχόμενό του εστιάζεται στις νέες συσκευές, τις εξελίξεις του λογισμικού, τις εφαρμογές και γενικότερα ό,τι αφορά στο Android.
 • Τα TechAdvisor/PC Advisor συμπεριέλαβαν το Mate 9 στα «Top Picks 2017» της CES, τονίζοντας τη συνεργασία της συσκευής με την Alexa. Τα TechAdvisor και PC Advisor είναι από τις κορυφαίες παγκοσμίως εκδόσεις τεχνολογίας, παρέχοντας στους καταναλωτές συμβουλές αγοράς για τα καλύτερα προϊόντα.
 • Το TechnoBuffalo απένειμε στο Mate 9 το βραβείο «Best of CES 2017» για την ενσωμάτωση της Amazon Alexa, τον επεξεργαστή, την έξυπνη διαχείριση των εφαρμογών, τη μπαταρία και όμορφη εμφάνιση. Το TechnoBuffalo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με την τεχνολογία, από τις συσκευές με τις τάσεις της βιομηχανίας.
 • Ακόμα, το Techaeris περιέλαβε το Huawei Mate 9 στη λίστα «Best of CES 2017», λόγω του ισχυρού Kirin 960 επεξεργαστή της συσκευής, την τεχνολογία SuperCharge, τη Leica φωτογραφική μηχανή με διπλό φακό και την ενσωμάτωση της Alexa. Το Techaeris δημοσιεύει σε βάθος αναλύσεις, ειδήσεις, πληροφορίες και δοκιμές, καλύπτοντας από τον χώρο της τεχνολογίας και της επιστήμης, μέχρι θέματα τέχνης, φωτογραφίας και lifestyle.

Το Honor 6Χ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ελληνική αγορά, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Λας Βέγκας, συγκεντρώνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από δημοσιογράφους, ειδικούς και αναλυτές που βρέθηκαν εκεί για τη CES 2017, την πιο λαμπερή έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων.

Φτιαγμένο για την ασυμβίβαστη, σε ότι αφορά την ποιότητα, γενιά των Μillennials, που αναζητούν πάντα την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης, το Honor 6Χ συγκεντρώνει μια σειρά από premium χαρακτηριστικά, όπως ο διπλός φακός της βασικής κάμερας, η μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας και οι υψηλές επιδόσεις.

Με την παρουσίασή του στη CES 2017, το Honor 6Χ κέρδισε δέκα βραβεία από παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης, τεχνολογικού και οικονομικού περιεχομένου. Περιγράφεται ως το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του, έχοντας εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής.

 • Το Honor 6X ήταν το μόνο smartphone στη λίστα «Top Tech of CES 2017» του Digital Trends, με το αναγνωρισμένο site να αναφέρεται στην στιλάτη εμφάνιση, τις υψηλές επιδόσεις, τη διάρκεια της μπαταρίας και τις φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.
 • Το φημισμένο Wired συμπεριέλαβε το Honor 6X στη λίστα με τα «Best of CES 2017» gadgets, τονίζοντας την εξαιρετική του κάμερα, τα high-end χαρακτηριστικά, το υψηλών επιδόσεων λογισμικό και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Το Tom’s Guide επέλεξε το Honor 6X ως το «Best Budget Phone», τονίζοντας ότι αυτή η συσκευή είναι «η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να ξετινάξετε τα οικονομικά σας για να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχουν να προσφέρουν τα smartphones».
 • Υπογραμμίζοντας την εξαιρετική απόδοση του επεξεργαστή, την ποιότητα της οθόνης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Android Authority έδωσε στο Honor 6Χ μια θέση στη «Best of CES 2017» λίστα του.
 • Το GottaBe Mobile απένειμε στο Honor 6Χ το «CES 2017 Excellence Award», με το σκεπτικό ότι «προσφέρει μια premium Android εμπειρία».
 • Εντυπωσιασμένο από την απόδοση της κάμερας με τους δυο φακούς και την προσιτή τιμή της συσκευής, το Slash Gear έδωσε στο Honor 6X τον τίτλο του «Best Budget Smartphone of CES 2017».
 • Απονέμοντας στο Honor 6X το βραβείο «Best of CES 2017», το Phone Scoop επισήμανε την υψηλή ποιότητα της συσκευής και την εξαιρετικό λόγο απόδοσης ως προς την τιμή.
 • Το Talk Android έδωσε στο Honor 6X τον τίτλο «Best of CES 2017», εκφράζοντας βεβαιότητα για την αναμενόμενη επιτυχία του.
 • Το Business News Daily συμπεριέλαβε το Honor 6X στη λίστα «CES 2017 Best Business Technology», περιγράφοντάς το ως «την απόλυτη ευκαιρία, με premium χαρακτηριστικά που δεν θα περίμενες ποτέ να βρεις σε ένα τόσο προσιτό τηλέφωνο».

Ακόμα, τα κορυφαία τεχνολογικά Μέσα της Ολλανδίας στο σύνολό τους συμπεριέλαβαν το Honor 6X στα βραβευμένα προϊόντα της φετινής CES.

Advertisements