Huawei Mate V: Εντυπωσιακά concept CADs για το αναδιπλούμενο clamshell

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα διέρρευσαν πληροφορίες για ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone που φέρεται να ετοιμάζει η Huawei και μάλιστα με σχεδιασμό clamshell. Η εταιρεία έχει κατοχυρώσει και τη σχετική πατέντα για μια συσκευή με ονομασία Huawei Mate V, και ήδη η γνωστή ολλανδική ιστοσελίδα LetsGoDigital έχει πιάσει δουλειά για να μας δώσει τα πρώτα renders, δικής της εμπνεύσεως με βάση την πατέντα.

Όπως σημειώσαμε και στη προηγούμενη αναφορά μας, μια ενδεχόμενη στροφή της Huawei σε αυτή τη μορφή αναδιπλούμενου smartphone θα έρθει σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της για την εξωτερική αναδίπλωση των εύκαμπτων οθονών. Δεν είναι κακό, φυσικά, να εξελίσσεσαι και να αναθεωρείς…

huawei-mate-v-concept.jpg

Σε αυτή τη φάση και ενόσω βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Ιουλίου είναι περιττό να γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα για τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Αν προχωρήσει η ανάπτυξη του Huawei Mate V, το πιθανότερο είναι ότι θα το δούμε στα μέσα Οκτωβρίου μαζί με τη νέα σειρά Huawei Mate 40, επομένως, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να συζητήσουμε διάφορα.

Για την ώρα ας απολαύσουμε την εξαιρετική δουλειά του LetsGoDigital.

Loading