HUAWEI Mate X3: Ανοίγει το δρόμο για τη νέα εποχή στα foldable smartphones

Η HUAWEI λάνσαρε στην Ελλάδα το νέο HUAWEI Mate X3 - το εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό, quad-curve, αναδιπλούμενο smartphone με μεγάλη οθόνη. Το HUAWEI Mate X3 έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα μέτωπα – όπως οι εσωτερικές και εξωτερικές οθόνες, το σύστημα αναδίπλωσης νέας γενιάς και το σύστημα απεικόνισης.

Το HUAWEI Mate X3 είναι ένα κορυφαίο smartphone που θέτει νέα πρότυπα για το πόσο ελαφρύ, λεπτό και αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα foldable. Είναι το αποκορύφωμα της έρευνας και ανάπτυξης που έκανε η Huawei τα τελευταία χρόνια, ώστε να ενσωματώνει premium υλικά τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και τις πατενταρισμένες τεχνολογίες της εταιρείας. Οι χρήστες θα απολαύσουν την καθηλωτική εμπειρία μιας μεγάλης foldable οθόνης και μια εξαιρετικά άνετη λαβή που είναι συγκρίσιμη με ένα straight-screen τηλέφωνο.

huawei-mate-x3-ellada.jpg

Καινοτόμα υλικά: Εξαιρετικά ελαφρύ, εξαιρετικά λεπτό και εξαιρετικά ανθεκτικό

Το HUAWEI Mate X3 διευρύνει τα όρια της φαντασίας, με το εξαιρετικά μικρό βάρος των 239 γραμμαρίων και την εκπληκτικά λεπτή σιλουέτα των 11,08 χιλιοστών που μειώνεται στα 5,3 χιλιοστά όταν ξεδιπλώνεται. Αυτό το καθιστά το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable smartphone μεγάλης οθόνης στον κόσμο, ενώ το, φιλικό προς το χέρι, σώμα στρογγυλεμένο στις τέσσερις πλευρές (quad-curve), παρέχει άνετο και ομαλό κράτημα.

Για να μειώσει σημαντικά το βάρος και τον όγκο στο HUAWEI Mate X3, η Huawei ανακατασκεύασε ολόκληρη τη δομή της συσκευής, υιοθετώντας έναν προηγμένο σχεδιασμό και χρησιμοποιώντας διάφορα καινοτόμα υλικά που ανέπτυξε η ίδια. Έτσι, έχει επιτευχθεί σημαντική μείωση βάρους μέσω του μοναδικού εξαιρετικά ελαφρού και ισχυρού αλουμινίου και των επίσης εξαιρετικά ελαφρών ανθρακονημάτων. Το HUAWEI Mate X3 διαθέτει, επίσης, το λεπτότερο Type-C της βιομηχανίας με ενσωματωμένο δομικό σχεδιασμό και έχει λάβει βαθμολογία IPX8 για αντοχή στο νερό, προσφέροντας ταυτόχρονα, απαράμιλλη λεπτότητα και ανθεκτικότητα.

Το HUAWEI Mate X3 υιοθετεί ένα πολυδιάστατο, ελαφρύ και ανθεκτικό σύστημα αναδίπλωσης νέας γενιάς, ενώ διαθέτει σταθερό Flex-Stop για μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Ο περιστρεφόμενος άξονας διπλής τροχιάς σε σχήμα φτερού, επιτρέπει ακριβή και αβίαστη κίνηση σε κάθε πτυχή. Η πολυδιάστατη άρθρωση είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, του οποίου η ποιότητα συναντάται στην αεροπορία, κάνοντάς το όχι μόνο εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικό. Ολόκληρη η διαδικασία του συστήματος αναδίπλωσης βελτιστοποιείται με ένα σύστημα έκκεντρης κίνησης υψηλής ακρίβειας. Το Flex-Stop είναι σταθερό και ομαλό, με εύκολη χρήση – παρέχοντας μια δωρεάν, κομψή και high-end εμπειρία.

huawei-mate-x3-gbox-1.jpg

Πρωτοποριακός σχεδιασμός: εκπληκτική μεγάλη οθόνη, αξιόπιστη μέσα και έξω

Η καθηλωτική εμπειρία μεγάλης οθόνης είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των αναδιπλούμενων smartphones και η Huawei έχει χρησιμοποιήσει την πολυετή τεχνογνωσία της για να εξοπλίσει το HUAWEI Mate X3 με τη νέα τεχνολογία HUAWEI X-True, προσφέροντας στους χρήστες μία λεπτομερή έγχρωμη οθόνη ακριβείας, για μια καθηλωτική και αυθεντική οπτική εμπειρία.

Το HUAWEI Mate X3 είναι εξοπλισμένο με εξωτερική οθόνη 3D OLED 6,4 ιντσών και αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη OLED 7,85 ιντσών, που υποστηρίζουν εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και πυκνότητα pixel 426 PPI, καθιστώντας το, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με δύο πιστοποιήσεις TÜV Rheinland (Χρωματική Ακρίβεια & Ακριβής Αναπαραγωγή Χρώματος). Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι μόνο ομαλή και λεπτομερής, αλλά δείχνει, επίσης, τον κόσμο με πραγματικά χρώματα. Για πρώτη φορά, είναι εξοπλισμένο με την έξυπνη -ευαίσθητη στο φως- οθόνη, προσφέροντας συνέπεια στην εμπειρία θέασης σε όλα τα περιβάλλοντα και διατηρώντας την εικόνα καθαρή ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όλη την ημέρα, το HUAWEI Mate X3 διαθέτει διπλή πιστοποίηση πέντε αστέρων SGS της Ελβετίας, με μια εξωτερική οθόνη από Kunlun Glass και μια αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη, εξαιρετικά ανθεκτική στα χτυπήματα. Η εξωτερική οθόνη με το Kunlun Glass, είναι 10 φορές πιο ανθεκτική στις πτώσεις. Η εσωτερική οθόνη υιοθετεί μια ολοκαίνουργια δομή σύνθετης οθόνης, στην οποία χρησιμοποιούνται τα πρώτα ανθεκτικά, μη νευτώνεια ρευστά υλικά και είναι 4 φορές πιο ανθεκτική στα χτυπήματα, παρέχοντας διαρκή προστασία για καθημερινή χρήση.

Εμπνευσμένη από τα φινιστρίνια ενός διαστημικού σκάφους, η διάταξη της πίσω κάμερας του HUAWEI Mate X3 διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό διαστημικής εποχής. Η διάταξη της πίσω κάμερας του HUAWEI Mate X3 είναι κατασκευασμένη από μια προσαρμοσμένη λεπίδα διαμαντιών, μια διαδικασία που απαιτεί 29 βήματα και 12 ώρες για να ολοκληρωθεί, με εξαιρετική αντίθεση μεταξύ των σατινέ και γυαλισμένων επιφανειών, δημιουργώντας μια λεπτή και λαμπερή αίσθηση φωτεινής ξεχωριστής εμφάνισης., Επιπλέον, το ανθεκτικό στα αποτυπώματα (Anti-Fingerprint) Feather-Sand Glass με μικροκρυσταλλική δομή θα σας καταπλήσσει σε κάθε άγγιγμα.

Το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμο στην πράσινη έκδοση, με Vegan δέρμα.

huawei-mate-x3-battery.jpg

Κορυφαία απόδοση: Βέλτιστη συνδεσιμότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Για τη βέλτιστη συνδεσιμότητα σε περιβάλλοντα, όπως το μετρό ή το γκαράζ και άλλα ιδιαίτερα περιβάλλοντα χρήσης, το HUAWEI Mate X3 εισάγει αναβαθμισμένη τεχνολογία επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας σήμα υψηλής ποιότητας και ομαλής ισχύος για τους χρήστες. Ο σχεδιασμός κεραίας Wrap-Around ενισχύει αποτελεσματικά την ισχύ του σήματος όταν ξεδιπλώνεται, ενώ ο έξυπνος συντονισμός διπλής λειτουργίας, βελτιώνει το σήμα όταν το smartphone είναι διπλωμένο. Εν τω μεταξύ, η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με την πατενταρισμένη Dual-Connection Signal Enhancement της Huawei για ακόμα μεγαλύτερη ισχύ σήματος. Το αποτέλεσμα είναι μια λεπτή συσκευή με εξαιρετική συνδεσιμότητα.

Το HUAWEI Mate X3 διαθέτει ενσωματωμένη μεγάλη μπαταρία 4800mAh και υποστηρίζει ενσύρματο HUAWEI SuperCharge 66 W, ασύρματο HUAWEI SuperCharge 50 W, ασύρματη αντίστροφη φόρτιση 7,5 W, τα οποία καλύπτουν εύκολα τις ανάγκες καθημερινής χρήσης. Το HUAWEI Mate X3 είναι επίσης εξοπλισμένο με το σύστημα ψύξης γραφενίου σταυροειδούς άρθρωσης για μεγαλύτερη απαγωγή θερμότητας. Το εξαιρετικά θερμικά αγώγιμο, στρώμα γραφενίου 1800 W/m·K βοηθά το τηλέφωνο να διατηρείται δροσερό, ακόμα και όταν οι χρήστες χειρίζονται πολλές εφαρμογές, παίζουν παιχνίδια ή φορτίζουν τη συσκευή τους.

Ολοκληρωμένες δυνατότητες απεικόνισης: Periscope Telephoto Camera & ταχύτερη λήψη

Το HUAWEI MATE X3, μέσω της τεχνολογίας Ultra Vision XMAGE X3, θέτει νέα πρότυπα στην απεικόνιση για να καλύψει τις ανάγκες των All-Scenario φωτογραφιών και για μια υπέροχη εμπειρία λήψης.

Το smartphone είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα Ultra Vision 50 MP, κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13 MP και Periscope Telephoto Camera 12 MP, η οποία υποστηρίζει οπτικό ζουμ έως και 5x. Ο περισκοπικός τηλεφακός υποστηρίζει οπτικό ζουμ έως 5x και ψηφιακό ζουμ 50x και μπορεί να συλλάβει λεπτομέρειες μακρινών σκηνών, που θα έχαναν τα γυμνά μάτια. Επιπλέον, η κύρια κάμερα και ο τηλεφακός του HUAWEI Mate X3 διαθέτουν αισθητήρα RYYB, ο οποίος λαμβάνει 40% περισσότερο φως για να αναπαράγει ζωντανές εικόνες, ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Το HUAWEI Mate X3 επιταχύνει τη διαδικασία φωτογράφισης, βοηθώντας τους χρήστες να συλλάβουν την ομορφιά των στιγμών “που περνούν γρήγορα”. Είτε πρόκειται για εστίαση, είτε ταχύτητα κλείστρου είτε δημιουργία φωτογραφιών, επιταχύνεται ολόκληρη η διαδικασία από τη λήψη μιας εικόνας έως την προβολή της, για να διασφαλιστεί ότι καμία στιγμή δεν θα σας προσπεράσει.

Το smartphone είναι ακόμα εξοπλισμένο με τη νέα μηχανή XD Fusion Pro, η οποία αναπαράγει με ακρίβεια τις λεπτομέρειες των αντικειμένων σε συνεργασία με τον αλγόριθμο εκμάθησης AI. Ένας ολοκαίνουργιος αλγόριθμος για λήψη πορτρέτου αναδεικνύει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας ενώ ο αλγόριθμος θόλωσης σημείων δημιουργεί θόλωση επιπέδου DSLR που μαλακώνει το φόντο με φυσικό τρόπο, έτσι ώστε το θέμα να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του.

Το HUAWEI Mate X3 φέρνει ενισχυμένα στυλ XMAGE, τα οποία αναπαράγουν χρώματα για να προσφέρουν εξαιρετικές εικόνες. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τρία στυλ XMAGE: Original, Vivid και Bright. Τα στυλ Vivid και Bright ενισχύουν τις λήψεις σας και τις κάνουν ξεχωριστές. Το Vivid στυλ είναι κατάλληλο για τη λήψη φυσικού τοπίου με μια σειρά χρωμάτων, όπως Ηλιοβασίλεμα ή Φθινόπωρο για να καταγράψει την ομορφιά της φύσης, ενώ το Bright στυλ μπορεί να φωτίσει τις εικόνες σας και να τραβήξει πιο ελκυστικές λήψεις σε πρόσωπα ή φαγητό!

Εξυπνότερες αλληλεπιδράσεις για μια πιο αποτελεσματική, βολική και καθηλωτική εμπειρία

Το HUAWEI Mate X3 εισάγει μια διάταξη διπλής οθόνης και ένα πρόσφατα βελτιστοποιημένο, έξυπνο πολλαπλό παράθυρο, το οποίο υποστηρίζει τις λειτουργίες Vertical Split-Screen (Κάθετη Διαίρεση Οθόνης) και Horizontal Split-Screen (Οριζόντια Διαίρεση Οθόνης). Με ένα βήμα, το HUAWEI Mate X3 μπορεί να προσδιορίσει έξυπνα εάν η εφαρμογή είναι πιο κατάλληλη για λειτουργία Horizontal Split-Screen ή Vertical Split-Screen. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών Vertical Split-Screen και Horizontal Split-Screen με ένα κλικ και να αποθηκεύσετε το Customised Split-Screen Combo (Προσαρμοσμένος Συνδυασμός Διαχωρισμού Οθόνης) με ένα μόνο άγγιγμα. Αποθηκεύστε τους δικούς σας συνδυασμούς διαχωρισμένης οθόνης, που χρησιμοποιείτε συχνά, στην αρχική οθόνη σας για να έχετε πρόσβαση σε δύο εφαρμογές - με ένα βήμα- εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

huawei-mate-x3-gbox.jpg

AppGallery: πλήρης γκάμα λειτουργικών εφαρμογών

Όπως πάντα με τα smartphone της Huawei, το HUAWEI Mate X3 έρχεται με μια πλήρη γκάμα λειτουργικών εφαρμογών. Ως ένα από τα τρία μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο, το AppGallery έχει κερδίσει τη φήμη του ως “χώρος” με εκατομμύρια εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι κορυφαίες παγκοσμίως, όπως γνωρίζουν καλά οι πελάτες της Huawei.

Το AppGallery συγκεντρώνει 580 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και τώρα, με την έξυπνη αναζήτηση και τις διάφορες μορφές δυνατοτήτων εξυπηρέτησης, δίνει περισσότερες επιλογές στους χρήστες να βρουν και να βιώσουν την εμπειρία χρήσης των αγαπημένων τους εφαρμογών. Επίσης, τo HUAWEI Mate X3 έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery. Παράλληλα, μέσα από την 3rd party εφαρμογή GBox, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν τις Google εφαρμογές που χρειάζονται και έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της Huawei, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 2.199 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

Loading